Het instellen van een Wi-Fi-verbinding voor een Toshiba Satellite

Als uw Toshiba Satellite notebookcomputer is uitgerust met een draadloze Internet-kaart, kunt u een Wi-Fi-toegangspunt verbinden door te draaien op de draadloze schakelaar aan de zijkant van de laptop. Echter, het signaal kan niet altijd worden opgepakt door uw draadloze ontvanger; Als dat het geval is, moet u om te controleren uw draadloze-netwerkinstellingen en de netwerkverbindingen handmatig opnieuw te configureren.

Instructies

1

Open het programma van de netwerkinstellingen. Klik op het bedieningspaneel in uw staaf van het "Programma's" en selecteer "netwerkinstellingen." Hiermee krijgt u opties voor het wijzigen van hoe u verbinding maakt met het Internet.

2

Selecteer "Verbinden met een netwerk" of "Toon de netwerkstatus en -taken." Beide selecties zal u tonen of u verbinding met het draadloze netwerk wordt verbroken.

3

Selecteer "Netwerkverbindingen beheren". Deze selectie is gelegen aan de linkerzijde van het venster; klikken op het zal tonen u of u verbonden bent met een LAN-verbinding of een draadloze netwerkverbinding.

4

Het betrekken van de draadloze verbinding. Zet uw draadloze schakelaar op "On", en vervolgens met de rechtermuisknop op de draadloze netwerkverbinding. Selecteer "Verbinding maken/verbreken."

5

Wacht voor het IP-adres verkrijgen. Het kan enkele minuten duren voordat uw Toshiba Satellite te pikken het signaal en het verzenden van uw IP-adres. Wanneer dit voltooid is, ziet u het woord 'Verbonden' naast de naam van uw draadloze verbinding, en een aantal balken die aangeven van signaalsterkte.

6

Start uw favoriete browser voor toegang tot het Internet via de draadloze verbinding.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt altijd de status van de draadloze verbinding door met de rechtermuisknop op het pictogram Draadloze netwerkverbinding.
  • Allermeest naar de draadloze netwerken instellen in een huis zitten onbeveiligde; Zorg ervoor dat u de wachtwoordbeveiliging op jou ingesteld om te voorkomen dat anderen uw draadloze internetverbinding.