Het instellen van een werkgroep voor draadloos printen

Vanaf het moment dat u uw computer voor het eerst aanzet, maakt uw machine deel uit van een werkgroep. At allen tijde moet u uw exemplaar van Windows die zijn aangesloten op een werkgroep of een domein en Windows maakt standaard verbinding aan een werkgroep. Wilt u draadloos printen via uw werkgroep inschakelen, moet u uw draadloze printer delen via het netwerk dat de werk-groep computers samen verbindt.

Instructies

1

Zet de computer in uw werkgroep die toegang heeft naar de printer die u wilt delen. Als u wilt dat het instellen van een regelmatige printer voor draadloos printen via de werkgroep, ga naar de computer die fysiek is verbonden met de printer. Als uw printer een draadloze printer is, gaat u naar de computer die u gebruikt voor het configureren van uw thuis- of bedrijfsnetwerk.

2

Klik op "Start" en selecteer "Configuratiescherm".

3

Klik op 'Netwerk en Internet' en klik op "Netwerk en deelneming midden."

4

Klik op "geavanceerde delen instellingen"wijzigen in het linkerdeelvenster. Klik op het keuzerondje naast "Turn op bestands- en printerdeling." Klik op "wijzigingen opslaan". Hiermee stelt u uw werkgroep voor draadloos printen.