Het instellen van een wachtwoord Groepsbeleid

Het instellen van een wachtwoord Groepsbeleid


Implementeren van beleidsinstellingen wachtwoord groep is een manier om de verbetering van de beveiliging van een computer of een netwerk van computers. Onder andere kunnen groepsbeleidsinstellingen wachtwoord gebruikers dwingen te maken van sterke wachtwoorden, die moeilijker zijn te kappen; wijzigen van hun wachtwoord regelmatig; en creƫren unieke, nooit-gebruikt-before wachtwoorden wanneer een wachtwoord opnieuw is ingesteld. Dergelijk beleid tot stand te brengen die u moet beschikken over een account op de lokale computer of de domeincontroller die beheerdersbevoegdheden heeft.

Instructies

1

Log in op de computer via een account met beheerdersrechten.

2

Klik op "Start". Typ "gpedit.msc" in het zoekvak. Klik op "gpedit.msc" in de lijst Zoekresultaten toe aan de Groepsbeleid-Editor te starten.

3

Navigeer naar de volgende locatie in de consolestructuur van de Groepsbeleidsobjecteditor: "Computer Configuration", "Windows-instellingen," "Security Settings" en "Accountbeleid." De consolestructuur bevindt zich in de linker zijkant van het venster van de redacteur van het beleid van de groep. Wanneer een pijl in de consolestructuur wordt geklikt, de geselecteerde tak ofwel breidt uit- of samengevouwen, onthullende of verhullen van de sub zijtak schieten off van de tak.

4

Klik direct op de map 'Password Policy' in de consolestructuur. De wachtwoordopties groep beleid instelling worden weergegeven in het deelvenster van de rechterkant van het venster van de redacteur van het beleid van de groep.

5

Dubbelklik op de instelling van de "Enforce password history" te openen van de eigenschappen van de wachtwoordgeschiedenis afdwingen"vak. Selecteer de gewenste instelling. Klik op "Toepassen" om het beleid te implementeren, en kies "OK" om het dialoogvenster Eigenschappen te sluiten. Het beleid voor wachtwoordgeschiedenis afdwingen wordt gebruikt voor het instellen van het aantal unieke wachtwoorden die een gebruiker maken moet wanneer een wachtwoord opnieuw instelt voordat een oud wachtwoord kan worden gebruikt. De instelling gamma is tussen de 0 tot en met 24 dagen, 0 betekenis de instelling is uitgeschakeld.

6

Open het "Maximale wachtwoordduur eigenschappen". Selecteer de gewenste instelling. Klik op "Toepassen" om het beleid te implementeren, en selecteer "OK" om het dialoogvenster Eigenschappen te sluiten. De maximale wachtwoordduur beleid wordt gebruikt om in te stellen hoeveel dagen die een wachtwoord kan worden gebruikt voordat het systeem vereist de gebruiker opnieuw instellen. De instelling gamma is tussen 0 tot 999 dagen, met 0 betekenis het wachtwoord nooit verloopt.

7

Dubbelklik op de instelling van de "Minimale wachtwoordduur" om de eigenschappen van de leeftijd van het wachtwoord van de Minimum het te openen. Selecteer de gewenste instelling. Klik op "Toepassen" om het beleid te implementeren, en selecteer "OK" om het dialoogvenster Eigenschappen te sluiten. De minimale wachtwoordduur beleid wordt gebruikt voor het instellen van het aantal dagen dat een gebruiker een wachtwoord houden moet voordat het systeem kan de gebruiker opnieuw instellen. De instelling gamma is tussen 0 tot 999 dagen, met 0 betekenis het wachtwoord onmiddellijk kan worden gewijzigd.

8

Open het "Maximale wachtwoordlengte eigenschappen". Selecteer de gewenste instelling. Klik op "Toepassen" om het beleid te implementeren, en selecteer "OK" om het dialoogvenster Eigenschappen te sluiten. De maximumlengte van het wachtwoord beleid wordt gebruikt om in te stellen het minimum aantal tekens die een wachtwoord nodig is om te hebben. De instelling gamma is tussen tekens 0 tot en met 28, met 0 zin gebruikers zijn toegestaan om lege wachtwoorden.

9

Dubbelklik op de instelling "Wachtwoorden moet voldoen aan complexiteitsvereisten" om te openen de "wachtwoorden moeten voldoen aan het eigenschappen van de eisen van de complexiteit. Selecteer de gewenste instelling. Klik op "Toepassen" om het beleid te implementeren, en selecteer "OK" om het dialoogvenster Eigenschappen te sluiten. Dit beleid wordt gebruikt om te bepalen of wachtwoord complexiteit normen ten uitvoer worden gelegd.