Het instellen van een startpagina in Internet Explorer

Een homepage is de pagina die wordt weergegeven wanneer u eerst up van uw browser open. Of u nu kiest voor te stellen van uw homepage op uw e-mailadres, een zoekmachine of uw favoriete blog, moet u een paar stappen als u wilt instellen van uw startpagina. De volgende stappen zal begeleiden uw tot instellen van uw startpagina in Internet Explorer.

Instructies

1

Open uw Internet Explorer browser door kiezen uit het menu Start of op het pictogram van de snelkoppeling te dubbelklikken.

2

Kies het menu "Extra" en klik op "Internetopties" om de "Internetopties"-dialoogvenster te openen. Het dialoogvenster "Internetopties" bevat alle de instellingen met betrekking tot veiligheid, privacy en andere opties die u voor uw browser wijzigen kunt.

3

Klik op het tabblad "Algemeen", indien nodig, aan de bovenkant van het dialoogvenster Internet-opties"om de algemene instellingen voor Internet Explorer te bekijken.

4

Ga naar de sectie "Home page" van het tabblad "Algemeen" van het dialoogvenster Internet-opties". Hier is waar u de startpagina instellen voor uw Internet Explorer browser.

5

Typ in het adres dat u wilt instellen van uw homepage aan in het tekstvak "Adres" of als alternatief gebruik van de knoppen onder het tekstvak om het instellen van uw startpagina. De "Huidige gebruiken" knop om de browser homepage naar de pagina die u momenteel in, klik op de "Standaard gebruiken" knop om de homepage van de browser naar de startpagina van de standaard die oorspronkelijk was ingesteld in uw browser of klik op de "Blanco" knop om de homepage ingesteld op een lege pagina.

6

Gebruik uw muis te klikken op de knop "OK" om te sluiten van het dialoogvenster Internet-opties"en instellen van uw startpagina.

7

Sluit en heropen van Internet Explorer. Uw homepage moet nu worden ingesteld op de website die u hebt opgegeven in de vorige stappen.