Het instellen van een nieuw bedrijf in QuickBooksQuickBooks kan organisaties beheren hun boekhouding met één stuk van software. Met QuickBooks, kunt u opzetten van een klantendatabase, beheren uw bankrekeningen, genereren van facturen en controle van uw voorraad. QuickBooks is een one-stop-shop voor beheer van het geld en tracking en dit vermogen kunnen doorslaggevend zijn voor een nieuw bedrijf. Veel potentiële ondernemers geloven het moeilijkste deel van het gebruik van deze krachtige software is aan de slag, maar de noodzakelijke stappen voor het opzetten van een nieuw bedrijf in QuickBooks zijn eenvoudig.

Instructies

1

Start QuickBooks op uw computer.

2

Selecteer "Nieuwe bedrijf maken" in het softwaremenu aan de bovenkant van het scherm.

3

Klik op de knop "Start Interview" op het welkomstvenster.

4

Verplaats de muisaanwijzer naar het veld 'Bedrijfsnaam' en typ de naam voor de nieuwe onderneming.

5

Druk op tab op uw toetsenbord te verplaatsen naar het volgende veld en typ in het belasting ID-nummer voor de nieuwe onderneming.

6

Gebruik de tab-toets dat u alle bedrijfsgegevens, zoals adres, e-mail en website.

7

Klik op de knop "Volgende" onderaan in het dialoogvenster.

8

Selecteer de industrie van het nieuwe bedrijf in het drop-down menu. Bijvoorbeeld, zou een restaurant "Restaurant, traiteur of Bar." markeren Klik op de knop "Volgende" om door te gaan.

9

Geef de informatie op elk scherm en klik op "Volgende" om het te slaan.

10

Selecteer "Save" te gebruiken de naam van het bedrijf voor de standaardbestandsnaam in het venster 'Bestandsnaam voor nieuwe Company'.

11

Blijven werken via elk venster totdat u bereikt 'Toevoegen uw Bank accountinformatie.' Dit scherm kunt u uw bankrekeningen synchroniseren met QuickBooks. Om dit te doen moet u weten uw rekeningnummer en het bewerkingsplannummer van de bank. Als u niet zeker bent, kijken naar een cheque vanuit uw bank of bel de bank en die informatie krijgen. Nadat u de vereiste informatie hebt opgegeven, klik op "Volgende" om door te gaan.

12

Controleer de bankgegevens en controleert u of dat het klopt op het scherm "Review the rekeningschema". Klik op "Volgende" om door te gaan.

13

Klik op de knop 'Voltooien' om te bewaren uw gegevens en het nieuwe bedrijf.