Het instellen van een Microsoft Live vergadering

Met de prijs van de reis omhoog, is dagelijkse bijeenkomst met klanten, cliƫnten of familie die ver weg steeds meer een luxe wanneer uw bedrijf of familie nodig persoonlijke betrokkenheid vereisen. De computer die zo veel andere items in de communicatie heeft vervangen biedt u de mogelijkheid om te ontmoeten met zakenpartners en familie ongeacht waar zij zich in de wereld te zien. Microsoft biedt een programma waarmee je voor een bezoek aan met iemand anders die een computer heeft.

Instructies

1

Start de Microsoft Live Meeting-invoegtoepassing via Microsoft Office Outlook. Selecteer de "Vergaderingen" menu op de werkbalk.

2

Kies "Configureren Providers" en selecteer de "teken In de naam" in het dialoogvenster met het label 'Gebruikersaccounts'. Voer uw SIP identificatie account in de sign-in optie.

3

Selecteer de optie 'Test verbinding' om te bepalen of u de vergadering kunt instellen. Klik op "OK" als de verbindingstest terug positief gaat.

4

Klik op het vak naast de "gebruik de volgende gebruikersnaam en wachtwoord" om de optie te selecteren. Typ uw domeinwachtwoord in het dialoogvenster wachtwoord en klikt u op 'OK'.

5

Selecteer de "Live vergadering plannen" in het werkbalkmenu's in Outlook. Dit zal omhoog een sjabloon voor e-mailuitnodigingen brengen.

6

Voer het adres van de genodigde in het veld "Aan" in het e-mailbericht. Typ de naam van de vergadering in de onderwerpregel van het e-mailbericht en klik op "Verzenden".

7

Klik op de "De vergadering bijwonen" link in de e-mail en hebben de genodigde hetzelfde doen. De vergadering consolevenster zal opstarten.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt wachtwoord beschermen uw bijeenkomst, zodat de deelnemers zal worden gevraagd in te voeren-id-gegevens bij binnenkomst van de vergadering.
  • Nooit toestaan dat een onbevoegde gebruiker een vergadering bij te wonen of de systeembeveiliging van uw kan worden aangetast.