Het instellen van een gratis draadloze internetverbinding

Er zijn vele redenen dat een bedrijf, zoals een coffee bar, gratis draadloos internetservice zou bieden, vooral om te trekken en te behouden van klanten die hun bedrijf zou kunnen naar een concurrent nemen die biedt gratis Internet. Opzetten van een gratis draadloze internetverbinding is vrij eenvoudig en goedkoop.

Instructies

1

Aanmelden voor breedband internetservice. Het type breedband service die u krijgt (kabel, DSL, etc.) doet er niet toe. Waar het om gaat is dat je de snelste service en de hoogste bandbreedte aangeboden door uw provider.

2

Kopen en aansluiten van een draadloze router. De fysieke verbindingen zijn als volgt: breedband Internet met breedband modem; breedband modem met draadloos router; draadloze router aan computer.

3

Beveiligen van de verbinding. Enkel omdat u gratis draadloos Internet aanbiedt betekent niet dat je te bieden voor iedereen binnen bereik van uw router. Laat die uw klanten weten dat ze kunnen krijgen gratis draadloos Internet en dan geven ze het aanmelden wachtwoord dat ze moet aansluiten. Het geeft je een mogelijkheid om te adverteren de service terwijl het geven van uw klanten sommige gemoedsrust.

Tips & waarschuwingen

  • Overweeg het herschikken van tafels en stoelen en het toevoegen van extra stopcontacten. De meeste mensen die van gratis draadloos internetservice profiteren wilt niet uitvoeren van hun laptops op accustroom werkt. Als de batterij is hun enige optie, niet verwachten dat ze om rond te hangen in uw bedrijf te lang.
  • Draadloze routers zijn gestoord en hebben een beperkt bereik. Zorgvuldig overwegen waar u de router plaatst. Om het naast de magnetron in de pauze kamer is waarschijnlijk niet een goed idee.