Het instellen van een beveiligde FTP

Als u zich zorgen maakt over beveiliging van gegevens wanneer u bestanden verzenden via het file transfer protocol (FTP), dan u kunt een beveiligde FTP-verbinding in plaats daarvan instellen. (Soms afgekort tot SFTP) FTP gebruik SSH beveiligingsprotocollen wanneer u verbinding maakt met een FTP-site. Dit beveiligt de gegevensoverdracht. Voor het instellen van een beveiligde FTP-verbinding die u wilt gebruiken een compatibel SFTP-client. Deze zijn freeware clients.

Instructies

1

Download en installeer WinSCP. (Zie bronnen). Dubbelklik op het bureaublad icoon zodra de installatie is voltooid. Klik op "Sessie." Voer uw FTP-adres, waarna de login-gegevens. Klik "File protocol" en selecteer "Secure (SFTP)." Klik op "Login". U hebt nu ingesteld met een beveiligde FTP-verbinding.

2

Download en installeer Core FTP LE. (Zie bronnen). Er is een "Pro" versie van dit beschikbaar voor geavanceerdere gegevens verbindingstypen, maar je moet betalen voor het. De vrije versie staat SFTP. Klik op "Start", "Helemaal programma", vervolgens "Core FTP" naar het programma opent. Klik op "Bestand" en vervolgens "Sites." Geef uw FTP-aanmeldingsgegevens en klik om te schakelen "SFTP." Klik op "Login".

3

Download en installeer FileZilla. (Zie bronnen). FileZilla is cross-platform en freeware. Het programma wordt geopend na de installatie. Klik op "Bestand" en vervolgens "Site Manager." Maak een "New Site" en de verdere details invult. Klik op "Type Server" drop-down menu en selecteer "SFTP" om de beveiligde verbinding. Klik op "Verbinden" om de verbinding te maken.