Het instellen van de toegang tot de Media van Internet naar huis in Windows 7

Huis toegang tot de Media is een optie die beschikbaar is voor het delen van muziek en video's via een netwerk. Delen wordt gedaan met behulp van het programma Windows Media Player. Hierdoor kunnen gebruikers het bekijken van streaming video en audio van de ene computer naar de andere via het Internet. Om dit te doen moet u op de computer die de video heeft ingesteld voor het delen van een Internet-Media en audio die is om te worden gedeeld.

Instructies

1

Dubbelklik op het pictogram voor Windows Media Player te openen van het programma. Selecteer het "Stream" drop-down menu dat is aan de linkerkant van het programma.

2

Klik op de optie voor "Automatisch apparaten te spelen mijn media toestaan." Download en installeer de plugin voor Windows Live ID, als u wordt gevraagd om dit te doen. Vervolgens ziet u een dialoogvenster voor Home Media internettoegang.

3

Selecteer de optie "Link een online-ID" en klik op de link "Link online-ID" voor WindowsLiveID.

4

Voer uw e-mailadres in het tekstvak "Windows Live ID". Voer uw wachtwoord in het tekstvak "Wachtwoord". Klik op de knop "Inloggen" om door te gaan.

5

Ga terug naar het Internet Home Media Access-venster en klik op de optie voor "Toestaan internettoegang tot thuismedia." Dit een bevestiging, wordt het weergegeven met het bericht "U hebt met succes internettoegang tot thuismedia toegestaan."

6

Klik op de knop "OK" om het dialoogvenster te sluiten.

Tips & waarschuwingen

  • Zodra toegang tot de media is vastgesteld tot kunt u de toegang beperken door "Meer Streaming opties" van de Stream drop-down menu te selecteren.