Het instellen van de tabel automatisch aanpassen in Microsoft Word 2003

Aanbod is voor de vele geweldige functies die tekstverwerkingsprogramma's zoals Microsoft Word 2003 geavanceerde die onderlinge verenigbaarheid van andere Microsoft-programma's. Gebruikers hebben geen gewoon vertrouwen op de functie tabel tekenen langer. Ze kunnen nu importeren van Excel-tabellen en ze te gemakkelijk passen in de interface van hun document gewoon met behulp van de functie voor het AutoAanpassen van tabel bewerken.

Instructies

1

Een tabel maken. Gebruik de tabel tekenen om de gewenste tabel te maken, of een reeds gemaakte tabel importeren vanuit Excel.

2

Open het menu tabel Auto passen. Ga naar de "Tabel" en klik dan op "AutoAanpassen."

3

Tabel ingesteld op AutoAanpassen opties. U kunt de tabel drie verschillende dingen onder het menu Tabel AutoAanpassen doen instellen. Klik op "AutoAanpassen aan inhoud" zodat de tabel vorm ten opzichte van de bestaande tekst en/of afbeeldingen; Klik op "AutoAanpassen aan venster" zodat de tabel past in een vorm die zichtbaar is in het huidige venster; Klik op "Vaste kolombreedte" om in te stellen de breedte van de kolom van de tabel de grootte van de huidige tabelkolom, voor alle nieuwe kolommen gemaakt.

4

De tabel rij- en kolom-opties instellen. U kunt twee verschillende opties onder hetzelfde menu voor rijen en kolommen in uw tabel instellen: Klik op "Rijen gelijkmatig verdelen" om ervoor te zorgen dat alle rijen die worden gemaakt gelijkmatige verdeling hebben. Klik op "Kolommen gelijkmatig verdelen" om ervoor te zorgen dat de kolommen die zijn gemaakt allemaal gelijkmatige verdeling in de tabel.

Tips & waarschuwingen

  • Tabel AutoAanpassen is geweldig voor het maken van gelijk formaat tabellen, kolommen en rijen in een handomdraai.
  • Wijzigen van tabelkenmerken met behulp van de functie AutoAanpassen op tabellen die u importeert kan wijzigen of verwijderen van enkele van de formules binnenkant die tabellen, afhankelijk van welke opties u selecteert.