Het instellen van de kenmerken voor afhandeling via ProStores

Het instellen van de kenmerken voor afhandeling via ProStores


Afhandeling via ProStores is een uitgebreide, maar toch intuïtieve en gebruikersvriendelijke online e-commerce softwarepakket ontworpen voor online verkopers die willen instellen en hun eigen online storefronts merk. Het maandbedrag dat de ProStores, een divisie van Ebay, kosten, heeft betrekking op volledige hosting en toegang tot de. Hiermee kunt u bewerken en bijwerken van uw winkel wanneer je maar wilt. Onder de geavanceerde functies in een ProStores-storefront zijn kenmerken voor het organiseren van technische beschrijvingen zoals grootte of kleur. U kunt kenmerken instellen in de interface en vervolgens toewijzen aan elk item in uw inventaris waarop zij betrekking hebben.

Instructies

1

Klik op de blauwe 'Aanmelden' knop in de rechterbovenhoek van het ProStores-home page. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de respectieve gebieden zodra de login-pagina wordt weergegeven, en klik op de oranje 'Aanmelden' knop op de onderkant van de pagina inloggen.

2

Zodra de beheerpagina van de winkel wordt weergegeven, die moet plaatsvinden even nadat u stap 1 hebt voltooid, klikt u op "Product" in het menu zijbalk links. Dit breidt het submenu producten administratie zodat kunt u elk van de sub-categorieën voor het beheren van uw producten.

3

"Gedeelde kenmerken" onder de uitgevouwen "Product" zijbalk menu lijst klik op "Add" onder "Gedeelde kenmerken." Wacht een paar seconden, en het "Toevoegen gedeelde kenmerk" scherm zal verschijnen aan de rechterkant van de zijbalk menu.

4

Typ de naam die u geven uw kenmerk in het bovenste veld "Attribuut naam" van het "Kenmerk details" vak op de wilt "Toevoegen gedeelde kenmerken" pagina. Dit is de naam van uw interne kan, en het beschrijvende, zoals "grootte", "kleur" of een interne code zoals "Kenmerk1."

5

Voer de naam van het kenmerk zoals u wilt dat uw klanten te zien in het tekstveld "Storefront label" tweede van de top. Dit moet kort en beschrijvend, en "grootte" of de "kleur" zijn standaard voorbeelden. Dit label kan niet hetzelfde zijn als uw interne label zoals beschreven in stap 4.

6

Klik op beide de circulaire radio-knop aan de linkerkant van de woordgroep "Pull-down menu" of degene aan de linkerkant van de "Radio button" in de derde rij vanaf de bovenkant van het vak "Attribuut details". Dit hangt af van welke stijl van de interface die u wilt dat uw klanten moet worden gebruikt wanneer het kenmerk selecteren.

7

Typ elke mogelijke waarde voor het kenmerk van grootte. Voorbeelden zijn klein, medium, large; voor kleur, rood, wit en blauw in de typefield "Attribuut waarden". Elke waarde scheiden met een komma.

8

Klik op de "Submit" knop aan de linkerkant van het scherm, net onder in het dialoogvenster. Dit brengt u naar de lijst "Gedeelde kenmerken", en u ziet de details die u zojuist hebt ingevoerd.

9

Bevestigen dat de gegevens kloppen en klik vervolgens op de link voor de titel van het kenmerk in het dialoogvenster opnieuw invoeren als u wilt bewerken om het even wat.

10

Herhaal stap 3-9 voor elk kenmerk dat u wilt maken. U kunt maken van kenmerken voor afwerking, textuur, compatibiliteit of andere variabele die betrekking op uw goederen of diensten heeft.

11

Bewerken van alle producten die u hebt gemaakt of nieuwe producten maken. Het pull-down menu gebruiken in het veld kenmerken op de verwezenlijking van het product of bewerken van een pagina om te selecteren op tot 10 van uw opgeslagen kenmerken voor elk product u maken.