Het installeren van Software Via een extern bureaublad

Het installeren van Software Via een extern bureaublad


Hebt u meerdere computersystemen, zoals een desktop op het kantoor en een laptop thuis, moet u niet fysiek bevinden zich op iedere machine te installeren software op het. U kunt een extern bureaublad softwareoplossing zodat u toegang heeft tot een van de computers van een heel andere machine. Eenmaal u het RAS-programma ingesteld op beide computers, kunt u alle software die u op de eerste computer op afstand wenst installeren.

Instructies

1

Volg de link in de sectie Resources onder naar de afstandsbediening van de Desktop-website, of een soortgelijk programma, terwijl u bent op de computer die u extern toegang wilt. Download het installatiebestand van het programma.

2

Open het installatiebestand en volg de aanwijzingen op het scherm totdat u een scherm waarin u wordt gevraagd wat voor soort installatie dit is bereikt. Klik op de knop "Host Module" en klik op "Volgende".

3

Typ het wachtwoord dat u gebruiken wilt om op afstand toegang tot de computer in het tekstvak boven aan het venster. Typ nogmaals het wachtwoord in het tweede vak en klik op "Volgende". Klik op "Finish" om de installatie te voltooien.

4

Laat de computer ingeschakeld en ga vervolgens naar de tweede computer die u gebruiken wilt voor toegang tot de eerste computer. Terug naar het besturingselement Extern bureaublad-website en download het installatiebestand opnieuw.

5

Voer het installatiebestand en volg de aanwijzingen zoals je voorheen deed, maar deze keer klikt u op "Admin Module" in plaats van "Host Module." Klik op "Volgende" en typ het wachtwoord dat u hebt gekozen voor. Klik op "Volgende" en vervolgens "voltooid."

6

Klik op de "Connect" knop in de linkerbovenhoek van het scherm zodra de installatie voltooid is. Typ het wachtwoord opnieuw op die u hebt gekozen voor de eerste computer en klik op 'OK'.

7

Navigeer uw muisaanwijzer naar het venster in het midden van het scherm, dat zal het bureaublad van de eerste computer tonen. Open een webbrowser in het venster en ga naar de webpagina met de software die u wilt installeren.

8

Downloaden en uitvoeren van het installatiebestand in het centrale venster van het programma te installeren op de eerste computer op afstand.

Tips & waarschuwingen

  • Als u het besturingssysteem Windows Vista op de Host of Admin computer gebruikt, zul je te klikken op "Allow" wanneer u probeert het besturingselement Extern bureaublad installatie-bestand te openen.
  • Als u al het installatiebestand voor de software die u wilt installeren op de tweede computer, hoeft u niet opnieuw om het te downloaden op de eerste computer. Klik in plaats daarvan enkel op de knoop "File Transfer" en klik dan op het installatiebestand te sturen naar de eerste computer op afstand.
  • De eerste computer die u wilt openen op afstand moet blijven aangezet, en het moet worden aangesloten op het Internet. Als de computer niet met het Internet verbonden is, zal u niet kunnen openen vanuit de tweede computer.
  • Zorg ervoor dat u uw wachtwoord iets dat niemand anders zal niet vergeten, maar dat u niet zult vergeten. Mocht iemand anders om te ontdekken uw wachtwoord, kon ze gebruiken voor toegang tot de host-computer op elk gewenst moment ze vanop eender welke locatie zonder uw medeweten wilden.