Het installeren van Skins voor "GTA"

"Grand Theft Auto" is een drijvende bestrijden spel beschikbaar voor consoles en PC's. "GTA" werd ontwikkeld door de Rockstar Games Corporation. De PC-versie van het spel kan gebruikers gebruik maken van aangepaste speler modellen of "skins." U kunt skins gratis downloaden vanaf Internet en installeren op uw computer in een paar minuten.

Instructies

1

Zet uw computer en openen van een web-browser. Het downloaden van een bestand met GTA skin (zie bronnen) en sla de. ZIP-bestand op uw computer.

2

Open de. ZIP-bestand en klik met de rechtermuisknop de. BMP spiegelbeeld vijl binnen. Klik op "Kopiëren", klik op "Start" en open het venster 'Computer'. Open het "C:\" station en de map "Programma's". Selecteer "Rockstar Games" en dubbelklik op in de map "Grand Theft Auto". Open de "Skins" map en klik met de rechtermuisknop binnen het. Kies "Plakken" en de. BMP GTA weergavebestand wordt geïnstalleerd naar de map van het spel.

3

Start de GTA-spel, en controleer uw. BMP bestand met skin werkt correct. Een opgeslagen speldossier laden of start een nieuw spel te inspecteren uw in-game karakter en te bevestigen dat uw huid is geïnstalleerd. Druk op de "Esc" en gebruik de pijl toetsen Selecteer het "Options" menu. Druk op "Enter", selecteer "Skins" en druk op "Enter" weer te geven van de beschikbare skins voor je karakter. Selecteer een skin met de pijltjestoetsen en bevestig uw keuze door op "Enter" (kun je meerdere bestanden met skin in de map van uw harde schijf) te drukken. Toevoegen of verwijderen. BMP skins van de GTA-directory op elk gewenst moment.

Tips & waarschuwingen

  • Geen afbreuk aan enig deel van de Grand Theft Auto map map dan de map "Skins". Hierdoor kan het spel kuren te vertonen.