Het installeren van netwerkadapters op een Dell 600M

De Dell Inspiron 600m is een 14,1-inch laptop met een Intel Pentium M-processor. De Inspiron 600m heeft een mini PCI-sleuf voor een interne draadloze netwerkkaart, die de computer verbinding maakt met een router of het toegangspunt om online te krijgen. Als je moe bent van surfen op het web via een bekabelde ethernet-verbinding, een draadloze netwerkadapter installeert in uw Inspiron 600m.

Instructies

1

De Inspiron 600m stilgelegd. Sluit het scherm, draai de computer ondersteboven en verwijder de batterij.

2

Draai de schroef van de phillips-head op de kunststof paneel naast de ontluchter van de inname aan de onderkant van de Inspiron 600 m, en het deelvenster af bij de computer om te onthullen van de mini-PCI-sleuf op te heffen. Als u een kaart hebt geïnstalleerd in de sleuf niet hebt, gaat u verder met stap 5.

3

Trek de antenne connectoren off van de metalen posten op de hoek van de kaart. Zachtjes breiden de kabels, zodat zij op de randen van de Inspiron 600m, met één kabel aan beide zijden, rusten zodat u hen opnieuw te op de juiste antenne posten installeren kunt.

4

Trek de clips uit elkaar dat de Inspiron 600m draadloze kaart op zijn plaats houden, totdat de rand van de draadloze netwerkkaart uit de sleuf liften. Trek de kaart uit de sleuf en plaats deze in een antistatische zakje.

5

Positie de nieuwe Inspiron 600m draadloos netwerken kaart zodat de berichten van de antenne op de hoeken van de kaart onder ogen zien. Schuif de kaart in de sleuf die onder een hoek, en vervolgens duw omlaag totdat de clips in plaats vergrendelen.

6

Plaats de twee antenne-aansluitingen op de berichten op de hoeken van de nieuwe Inspiron 600m van de draadloze kaart.

7

Plaats het paneel boven de draadloze kaart en schroef het naar beneden.