Het installeren van Microsoft XP

Het installeren van Microsoft XP


Voor het eerst geïntroduceerd in 2002, is Windows XP een besturingssysteem gemaakt door Microsoft. Het is gemakkelijk te installeren en kan worden ingesteld in een kwestie van minuten.

Instructies

1

Plaats uw Windows XP installatie-CD. De installatiewizard wordt automatisch geladen. Een dialoogvenster moet worden weergegeven met aanwijzingen om te beginnen met de installatie.

2

Klik op de knop "Volgende" in het dialoogvenster tot u wordt gevraagd om een installatietype te selecteren. De keuzes zullen "Minimum," "Typisch" of "Advanced". Microsoft adviseert de installatie 'Gemiddeld' voor de meeste gebruikers. Echter, moet u normaal gesproken kiezen "Minimum" op te nemen als weinig ruimte op harde schijf mogelijk. U moet alleen gebruiken "Geavanceerd" wanneer afzonderlijke XP-onderdelen worden geïnstalleerd, en dit installatietype wordt niet aanbevolen voor wie niet vertrouwd met XP.

3

Klik op "Volgende" en wacht tot de voortgangsbalk geeft aan dat de installatie gelukt is. Klik op "Finish" om te sluiten uit het dialoogvenster en voltooi de installatie. Nadat het dialoogvenster verdwijnt, start u de computer opnieuw.