Het installeren van HP LaserJet Printer Software gratis

Het installeren van HP LaserJet Printer Software gratis


Wilt u uw HP LaserJet-printer met een willekeurige computer, moet u eerst de software van de printer op de computer installeren. Alle LaserJet printers zijn voorzien van een installatieschijf, maar als u niet langer de schijf hoeft, moet u de software met behulp van de website van HP te installeren. Zelfs als u de installatie-cd hebt, raadt HP downloaden van de software van het Internet als uw besturingssysteem kwam nadat de printer werd gemaakt.

Instructies

1

Zet de printer en de computer, maar sluit ze niet op dit punt.

2

Open uw webbrowser en ga naar de startpagina van de HP's (zie bronnen). Klik op de "Support & Drivers" tab. Klik op de knop naast "het downloaden van stuurprogramma's en software (en firmware) en typt u in het modelnummer van uw printer.

3

Selecteer het besturingssysteem uw computer gebruikt, klik dan op de "Download" knop naast uw printerstuurprogramma. Kiezen waar te installeren software op de computer opslaan.

4

Dubbelklik op het installatiepictogram software van de printer. Volg de aanwijzingen op het scherm instructies voor het installeren van de printer software. De instructies zullen variƫren afhankelijk van de printer model en computer besturingssysteem.

5

Start de computer opnieuw. Sluit de kabel aan op de printer op de computer aansluit.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een oudere printer gebruikt, moet u wellicht de HP "Universal Print Driver" in plaats van een stuurprogramma dat speciaal gemaakt voor uw printer selecteren. Het installatieproces is hetzelfde als wanneer u een stuurprogramma gemaakt voor het model van uw printer hebt gedownload.