Het installeren van een Windows XP-Bluetooth-toepassing

Het installeren van een Windows XP-Bluetooth-toepassing


Als op zoek naar gratis uw Windows XP-computer van bekabelde verbindingen, kunt u overwegen met behulp van Bluetooth-apparaten met uw systeem. Bluetooth apparatuur maakt verbinding met uw computer via een draadloos signaal, zonder kabels tussen de hardware en de computer. Om het Bluetooth-apparaat installeren op uw Windows XP-systeem, moet u de Bluetooth-hardware met de computer koppelen.

Instructies

1

Plaats een Bluetooth-apparaat stuurprogramma-installatie-CD in het CD/DVD-station van uw computer. Een driver installatievenster zal verschijnen.

2

Volg de aanwijzingen de software installatie te voltooien.

3

Zet de Bluetooth-hardware.

4

Klik op de "Start" knop en selecteer "Uitvoeren". Het Run-venster verschijnt in het midden van het scherm. Typ "bthprops.cpl" en selecteer "OK."

5

Selecteer "Bluetooth-instellingen" en klik op "Toevoegen". Klik op "Mijn apparaat Is Set Up en klaar om te vinden" en selecteer "Next." De computer zal aftasten voor uw Bluetooth-apparaat.

6

Selecteer het Bluetooth-apparaat het vindt en klik op "Volgende" opnieuw. Type in de pass code gegeven verstrekt met het apparaat. Het kan worden gevonden in de gebruiksaanwijzing of op een sticker op het apparaat, of kan worden ingesteld op de standaard 0000. Klik op "OK" en de koppeling voltooit.