Het installeren van een tweede harde schijf op een Dell 1100

Als u uit de opslagruimte op uw Dell 1100 worden uitgevoerd, kan het probleem oplossen door het toevoegen van een nieuwe harde schijf. Zodra u hebt geselecteerd en verworven van uw nieuwe harde schijf, is installatie relatief eenvoudig, als u deze stappen uitvoert.

Instructies

1

Computer afsluiten.

2

De verschillende stekkers aan de achterkant van uw computer verwijderen en vervolgens Trek uw zaak in de openbaarheid zodat het zijpaneel kan met gemak verwijderd worden en dat u zult kunnen krijgen binnen het zonder enig probleem.

3

Schroef, hetzij met behulp van een schroevendraaier of je vingers, de twee grote schroeven aan de rechterkant (kijkend naar de achterkant) van de zaak. Zij zullen langs de kant (linkerkant van de voorkant, rechts van de rug). U wellicht later de andere zijpaneel verwijderen, dus kijken en zien of er schroeven voor de andere zijkant nu voor latere referentie.

4

(Deze stap wordt ervan uitgegaan dat uw nieuwe harde schijf is bedoeld voor extra opslag. Als het is bedoeld om de primaire harde schijf voor een verse installatie van een besturingssysteem, zal u deze harde schijf instellen als een meester, in plaats van een slaaf.)

De jumpers op de juiste plaats om in te stellen op uw harde schijf als een "slaaf" schijf plaatsen Op de achterkant van uw harde schijf ziet u een reeks van negen pins tussen de IDE-aansluiting en de stekker. Verwijzen naar uw harde schijf handleiding om erachter te komen welke positie de jumpers moet in dat gebied worden gebracht.

5

(Uw nieuwe harde schijf is meest waarschijnlijk een ATA-schijf, omdat de Dell 1100 is ontworpen voor deze stations. Als er een SATA-schijf, moet u een SATA/IDE-adapter voor het. Zo ja, moet u deze stap uitvoert. Als u niet een SATA-schijf hoeft, moet u deze stap overslaan)

De SATA/IDE-adapter hechten aan de achterkant van uw nieuwe harde schijf. Zal er een groot aantal pinnen op de linkerkant van de achterkant van de nieuwe harde schijf die gemakkelijk aan de adapter moet passen. Na het kijken om te zien waar uw oude harde schijf is geïnstalleerd in de computer is ingesteld.

6

Kijk om te zien of er een extra vakje voor uw nieuwe harde schijf worden geïnstalleerd. Het moet onder de CD/DVD-stations. Als er geen extra sleuf, kijken om te zien of er een extra vakje waar een extra CD/DVD-station kon gaan.

7

(Als er een extra harde schijf-sleuf:)

Plaats de nieuwe harde schijf naast de oorspronkelijke map.

(Als er niet een extra vakje voor een harde schijf is, maar er een extra sleuf voor een compact disk/DVD toer is:)

Zet uw 3,5 Inch naar 5,25-Inch harde schijf montage Kit Adapter vast op zijn plaats, en plaats dan de harde schijf binnen de haakjes en vervolgens veilig met schroeven.

8

Line-up van de harde schijf naar de gaten in het geval en met de schroeven die kwam met uw harde schijf, schroef de harde schijf op zijn plaats. Met sommige zaak ontwerpen, dit kan omvatten het verwijderen van het zijpaneel van beide zijden van de toren, en voor anderen het niet. Observeren hoe de oorspronkelijke harde schijf is vastgemaakt in plaats en dit met de nieuwe nabootsen.

9

Aansluiten op het IDE-lint die de oorspronkelijke vaste schijf is aangesloten op de IDE-aansluiting van uw nieuwe harde schijf of op de adapter hebt u een SATA harde schijf.

10

Bevestig een van de vrije stekkers uit het stopcontact in de rechterkant van de achterkant van de nieuwe harde schijf. Als u niet zeker waar bent te stekker in of wat de stekker eruit, verwijzen naar hoe de oorspronkelijke harde schijf is aangesloten op de stroomvoorziening.

Zorg ervoor dat alle stekkers zonder speling zijn, de schroeven die de harde rive in stevig, en dat niets anders binnen de computer per ongeluk is losgekoppeld of verwijderd.

11

De zijpanelen in hun juiste kanten plaatsen en vervangen van de schroeven.

12

Opnieuw sluit aan in de verschillende stekkers op de achterkant van de computer en schakel het in.

13

Plaats de CD van uw harde schijf en volg de aanwijzingen opmaken en instellen van uw nieuwe harde schijf.

Tips & waarschuwingen

  • Vermijd stoten of vallen van uw nieuwe harde schijf. Ze zijn gevoelig voor beschadiging zoals ze ingewikkelde apparaten zijn.
  • Terwijl werken in uw computer, vermijden geen onnodige direct contact met de verschillende onderdelen van uw computer als schade aangericht aan het moederbord, de videokaart, de geluidskaart, enz kan van invloed zijn computer functie.