Het installeren van een tweede harde schijf in een Dell

Als u wilt om uit te breiden van de opslagruimte op uw computer, is een van de goedkoopste manieren het toevoegen van een tweede harde schijf. Er zijn vele soorten harde schijven gemaakt vandaag, verkrijgbaar bij elektronicawinkels en algemene warenhuizen. Zowat elke computer vandaag gemaakt heeft alle delen en verbindingen die nodig zijn om het toevoegen van een tweede harde schijf, zodat uw taak sneller.

Instructies

1

Open de behuizing van uw computer. Vindt u één of twee duimschroeven op de achterkant van de zaak en de kant van de zaak zal glijden achteruit en open.

2

Schuif de schijf in een open ruimte in de drive bay. Zoek een drive bay, kijk in de computer, in de buurt van de voorzijde, vindt u een metalen vierkante structuur. Binnen deze structuur ziet u een andere harde schijf, dezelfde vorm heeft als de een die u bent ongeveer om toe te voegen. Zal er ruimte boven en/of onder dat station. Selecteer een van deze ruimtes voor uw nieuwe harde schijf.

3

Gebruik de schroeven die opgenomen met uw nieuwe harde schijf waren koppelen uw nieuwe harde schijf op zijn plaats. De schroeven gaan door de metalen structuur en in de harde schijf.

4

Sluit een netsnoer aan op de harde schijf. Dit is een extra kabel met rode en gele draden die in het geval is. Het is hetzelfde als een ander netsnoer leidt tot uw eerste harde schijf. Het maakt niet uit welke u gebruikt voedingskabel.

5

Gebruik van de data-kabel die bij uw harde schijf en sluit één uiteinde aan op de harde schijf. Onderzoeken van de beide uiteinden van de datakabel, slechts één einde zal hechten aan de harde schijf. Als het ene uiteinde niet past, het andere uiteinde gebruiken

6

Sluit het andere uiteinde van de datakabel op het moederbord. Voor het opzoeken van de juiste plaats, volg de datakabel van de eerste harde schijf op het moederbord. Er moet een extra stekker voor de tweede harde schijf op het moederbord in de omgeving van de stekker voor de eerste kabel.

7

Sluit de computer en uw computer aanzet. Uw nieuwe harde schijf is nu geïnstalleerd en gereed voor gebruik.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat uw computer loskoppelen voordat u het transactieprobleem.