Het installeren van een stuurprogramma voor geluid voor Windows Vista

Het installeren van een stuurprogramma voor geluid voor Windows Vista


Een geluidskaart is een computer-hardware-apparaat dat kunt gegevens uitvoeren als audiosignalen geluid af te spelen via de luidsprekers of koptelefoon. Geluidskaarten vereisen stuurprogramma software of apparaat stuurprogramma's goed te laten werken met het besturingssysteem van een computer. Upgraden of installeren van nieuwe stuurprogramma's kunt apparaat functie verbeteren. Als u een computer hebt die Windows Vista wordt uitgevoerd, kunt u proberen te geluidsdrivers automatisch installeren of u kunt downloaden en installeren zelf.

Instructies

Heb nieuwe stuurprogramma's voor Windows installeren

1

Klik op "Start", klik met de rechtermuisknop "Computer" Kies "Beheren", en klik vervolgens op "Apparaatbeheer".

2

Klik op het plusteken (+)-teken naast "Geluid Video en spelletjes." Uw geluidskaart vindt u in de uitgebreide lijst met apparaten.

3

Klik met de rechtermuisknop op de geluidskaart en selecteert u "Update Driver Software..." en kies vervolgens 'Zoeken automatisch naar bijgewerkte stuurprogramma's '. Windows zoekt naar en installeren van nieuwe stuurprogramma-updates.

Handmatig installeren geluidsdrivers

4

Volg stappen 1 en 2 van deel 1, klik met de rechtermuisknop op de geluidskaart, kies "Eigenschappen" en Let op de naam van het geluidsapparaat en fabrikant van het apparaat.

5

Ga naar de website van de geluidskaart fabrikant en zoek naar de bestuurdersdownloads van specifiek voor uw geluidskaart en besturingssysteem. Veel fabrikanten van de geluidskaart vrijgeven downloads beschikbaar rechtstreeks van hun websites.

6

Een stuurprogramma downloaden van de fabrikant en voer vervolgens het bestand van configuratie- of installatieprocedure wanneer het downloaden voltooid is. Het gedownloade bestand moet de extensie .exe.

7

Volg de instructies voor installatie van stuurprogramma. (Zul je lezen van bepaalde informatie, ga akkoord met een end user license agreement en "Daarna" een paar keer klikken.) Start de computer opnieuw op wanneer de installatie van het stuurprogramma voltooid is.

Tips & waarschuwingen

  • Slechte driver software is een veel voorkomende oorzaak van computer crashes en blauwe scherm fouten. Als u deze problemen ondervindt na het bijwerken van een stuurprogramma, kan het probleem oplossen door het installeren van een ander stuurprogramma.
  • Computerfabrikanten zoals Dell, Gateway en Hewlett-Packard host vaak bestuurdersdownloads voor voor hun computers.