Het installeren van een printerstuurprogramma voor Epson Stylus C64

Het installeren van een printerstuurprogramma voor Epson Stylus C64


De Epson Stylus C64 inkjetprinter wordt geleverd met een Installatiecd met stuurprogramma's voor Windows-gebaseerde of Macintosh-computers. Het proces voor het installeren van het stuurprogramma is afhankelijk van het type computer waarop de printer is aangesloten. Na de juiste stappen om het stuurprogramma te installeren zal ervoor zorgen dat het correct is geïnstalleerd.

Instructies

Windows

1

Sluit de printer aan op de computer. Zet de printer aan.

2

Zet de computer aan. Wacht totdat Windows een bericht dat het nieuwe hardware gevonden wordt weergegeven.

3

Plaats de Epson-cd-rom in de CD/DVD-ROM-station van de computer.

4

Als Windows niet automatisch wordt gestart installeren van de drivers, klik op "Volgende" op de "Wizard nieuwe Hardware toevoegen" scherm.

5

Schakel het selectievakje van "CD-ROM drive" als Windows om de locatie van het stuurprogramma vraagt. Klik op "Next." Klik op "Finish" wanneer Windows geeft aan dat de installatie van het stuurprogramma voltooid is.

Macintosh

6

Sluit de printer aan op de computer. Zet de printer aan.

7

Zet de computer aan. Plaats de Epson-cd-rom in de CD/DVD-ROM-station van de computer.

8

Als het CD-ROM-venster niet automatisch wordt geopend, dubbelklikt u op het pictogram "Epson Installer". Klik op "Akkoord" na het lezen van de licentieovereenkomst.

9

Klik op "Printerstuurprogramma installeren" in het hoofdmenu. Voer uw administrator-wachtwoord als daarom wordt gevraagd. Klik op 'OK'.

10

Start de computer opnieuw op.