Het installeren van een interne kaartlezer

Het installeren van een interne kaartlezer


Een eenvoudige manier om gegevens vanaf uw camera of ander draagbaar apparaat in de computer is door het invoegen van de memory card in een kaartlezer op uw computer. Dit elimineert de noodzaak voor het aansluiten van het externe apparaat, zoals een camera, met behulp van een USB-kabel. De card reader kunt u gewoon verwijderen van de kaart van een apparaat en zet het in de computer, waar het de gegevens leest en reageert veel op dezelfde manier als het lezen als een computer disc of CD. Een lezer van de geheugenkaart maakt het mogelijk voor u toegang tot veel verschillende formaten van geheugenkaarten, allemaal op één plek.

Instructies

1

Open de behuizing van de computer. Meestal zijn er twee schroeven die, toen verwijderd, zal het vrijgeven van de kant van de computer. Zoekt u een open compartiment waarin de geheugenkaartlezer installeren. Velen hebben een adapter, zodat ze in de ruimten van verschillende grootte passen kunnen.

2

Monteer de lezer van de geheugenkaart. Dit vraagt meestal om twee schroeven in elke kant van het station. Als u een adapter gebruikt, zal u het eerst mounten in de adapter en vervolgens in de computerkast.

3

Zoek een ongebruikte USB-header. Een USB-header bevinden zich twee rijen van pinnen, vijf in één rij en vier (plus een dode-pin) in de andere. Er moet een kabel aan de achterkant van de lezer van de geheugenkaart. Sluit de kabel van de lezer van de kaart van geheugen op de kop. Om ervoor te zorgen dat het niet ondersteboven is aangesloten, is er een dode pin, die een solide ruimte op de connector. Line-up dit met de ontbrekende pin op het moederbord.

4

De computer terug zetten samen. Sluit alle kabels, toetsenbord etc. Zet hem op. Het kan u op de hoogte dat er nieuwe hardware is. Volg de specificaties van de fabrikant voor het installeren van stuurprogramma's. Veel computers dient u te doen op dit punt om te installeren van de stuurprogramma's niet.