Het inschakelen van Wake-on-LAN in Windows

Wakker een van uw computers uit de slaapstand of slaapstand op afstand met behulp van de Wake-on-LAN-mogelijkheden van uw netwerkadapter. Deze functie kunt u niet verlaten de PC ingeschakeld voor lange perioden en om te voorkomen dat planning automatische slaapt en wakker. Als Wake-on-LAN actief is, ontwaakt Windows 8.1 computer vanuit de slaapstand of slaapstand wanneer een netwerkadapter ontvangt een Magic Packet, die een speciale gegevenspakket dat het MAC-adres van de computer bevat; Dit pakket wordt via het netwerk verzonden. Merk op dat een Windows 8 of 8.1 computer kan niet worden ingeschakeld als het werd stilgelegd; Wake-on-LAN werkt alleen als de computer slaapt of slaapstand wordt gezet.

Instructies

1

Open het menu machtsgebruiker door te drukken op "Windows-X" en kies "Device Manager" om het Device Manager venster te openen. U kunt ook met de rechtermuisknop op het startscherm, selecteert u "Alle Apps," Klik op "Control Panel", selecteer 'Windows System' en klik op "Apparaat Manger."

2

Dubbelklik op het knooppunt van de "Network Adapters" om te vouwen en ga vervolgens naar uw Ethernet-netwerkadapter.

3

De Ethernet-adapter met de rechtermuisknop op en kies "Eigenschappen" uit het contextmenu om van het apparaat eigenschappenvenster te openen.

4

Selecteer het tabblad "Power Management" en schakel de 'Toestaan dit apparaat naar de computer' en "Alleen toestaan een magische pakket naar de computer" opties. Klik op "OK" als u wilt de functie Wake-on-LAN inschakelen. Sluit het venster Eigenschappen.