Het inschakelen van JavaScript in Internet Explorer

JavaScript is een essentiële beetje programmeren waarmee u de tekst lezen in websites die u online bezoekt. In feite, moet u JavaScript inschakelen in uw webbrowser om te lezen van bijna elke website. JavaScript en Web programmeren gaan hand in hand. Terwijl JavaScript is meestal automatisch ingeschakeld in elke webbrowser, is dit niet altijd het geval. Ook kan JavaScript soms per ongeluk gehandicapt door niet de schuld van uw eigen. Als u vindt dat u wilt inschakelen van JavaScript in Internet Explorer opnieuw, het is niet moeilijk om te doen en vergt slechts een paar eenvoudige stappen.

Instructies

Stel Internet Explorer om te lezen van JavaScript

1

Toegang Internet Explorer door het openstelling op uw computer. Als het niet reeds geïnstalleerde is, gaat u naar de Microsoft-website om de nieuwste versie te downloaden (zie bronnen hieronder).

2

Ga naar 'Tools' op de taakbalk en klik daarop.

3

Selecteer de kop 'Internetopties'.

4

Zoek het tabblad 'Geavanceerd' en klik daarop.

5

Blader door de lijst met instellingen totdat u de categorie "Java zien".

6

Gebruik uw muis om te plaatst u een vinkje in het vak naast de enige instelling van de optie onder 'Java'. Deze instelling-optie is 'Gebruik JRE 1.5.0_05.'

7

Klik op 'OK'.

8

De computer opnieuw opstart. De computer moet opnieuw worden gestart om de verandering dat u zojuist pas van kracht.

Tips & waarschuwingen

  • Hebt u verdere vragen over hoe u JavaScript in Internet Explorer hoofd naar de pagina Internet Explorer FAQ's (zie bronnen hieronder).
  • Internet Explorer 7 wordt uitgevoerd op computers met Windows XP, Vista of Server 2003 met een processor van 233MHz of hoger.
  • JavaScript uitschakelen voordat het bezoeken van sites die hebben zeuren functies, zoals pop-ups, kan helpen geheugen op de computer opslaan en versnellen van uw surfen. Aan de andere kant, betekent het ontbreken van JavaScript dat u geen toegang tot vele visuele functies van de site.
  • U kunt Internet Explorer van beschermende maatregelen verder versterken door het verhogen van de beveiligingsinstellingen in de ingebouwde firewall en door uw eigen virus verwijdering-software te installeren.
  • Inschakelen van JavaScript, zoals beschreven door deze handleiding wordt gedaan met behulp van Internet Explorer versie 7. Als u een vorige versie uitvoert, moet u wellicht een upgrade van uw browser.