Het inschakelen van JavaScript in Internet Explorer 1

Het inschakelen van JavaScript in Internet Explorer 1


Met behulp van JavaScript, internetontwikkelaars weer boeiende animaties, muziek afspelen en maken van een scala aan boeiende speciale effecten binnen webbrowsers. JavaScript, een programmeertaal, kan ontwikkelaars statische HTML-webpagina's interactief en productiever maken. Echter, een prijskaartje komt met deze technologie. Cyber-criminelen maken vaak gebruik van JavaScript te kapen van browsers, invoegen van virussen in computers en zelfs stelen van gebruikersidentiteiten. Sommige internetgebruikers uitschakelen JavaScript vanwege deze bedreigingen van de veiligheid. Als u Internet Explorer gebruikt en JavaScript niet werkt, kunt u het snel inschakelen.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" menu en typ "inetcpl.cpl" (zonder de aanhalingstekens). Windows opent u het venster "Internetopties". In dit venster kunt u instellingen wijzigen die voor surfen op het Internet en Internet Explorer gelden.

2

Klik op 'Beveiliging' en vervolgens 'Aangepast niveau' van Internet Explorer "Security Settings" venster wilt weergeven.

3

Scroll naar beneden en ga naar de sectie "Scripting". Deze sectie bevat meerdere scripts opties met inbegrip van "Active Scripting en" programmatische Klembord toegang toegestaan."

4

Klik op de "Uitschakelen" radio knop naast elke scripting optie.

5

Klik op "OK" en start Internet Explorer opnieuw.

Tips & waarschuwingen

  • Na het inschakelen van JavaScript, ziet u mogelijk de pop-upvensters die scripts foutberichten worden weergegeven. Dit zijn meestal website programmering fouten die u kunt negeren. Volg de koppeling in bronnen om te elimineren deze pop-ups.