Het inschakelen van de Wireless op mijn PK Tuinhuis Dv5000

Het inschakelen van de Wireless op mijn PK Tuinhuis Dv5000


De PK Tuinhuis dv5000 zit een mid-size zakboekje computer met een 15,4-inch HD-scherm en een AMD-processor. Het tuinhuis dv5000 standaard opgenomen in het besturingssysteem Windows XP, en desgewenst kan worden geconfigureerd met een adapter voor een draadloos netwerk waarmee de gebruiker verbinding maken met een access point en surfen op het Internet. Als u problemen bij het gebruik van de tuinhuis dv5000 draadloze adapter om online te krijgen ondervindt, controleren om ervoor te zorgen dat de hardware is ingeschakeld en dat deze is ingeschakeld via het besturingssysteem.

Instructies

1

Druk op de ovale knop boven het tuinhuis dv5000 toetsenbord met een pictogram dat eruit als een antenne ziet. De knop heeft een interne LED te tonen van de status van de draadloze adapter. Na het indrukken van de knop, moet de LED inschakelen. Als dit niet het geval is, gaat u verder met de volgende stap.

2

Klik op de knop "Start" en klik vervolgens op 'Configuratiescherm'.

3

Dubbelklik op het pictogram "Systeem". Als u dit pictogram niet wordt weergegeven, klikt u op 'Prestaties en onderhoud' en klik vervolgens op "Systeem".

4

De "Hardware" lusje bij de bovenkant van het venster "System", klik op de knop "Apparaatbeheer".

5

Klik op het plusteken naast "Netwerkadapters." U ziet hier een vermelding voor uw draadloze adapter, zoals "Intel PRO Wireless Network Connection."

6

Met de rechtermuisknop op de vermelding voor de draadloze adapter en klik op "Enable".

7

Sluit alle geopende vensters. Druk opnieuw op de ovale draadloze knop boven het toetsenbord. Het licht moet komen en u moet nu verbinding kunnen maken met een access point.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet in staat om te schakelen de tuinhuis dv5000 draadloze adapter en zien niet het opgenomen in de Windows Device Manager — en zijn er zeker van dat de computer te radiotelegram bewerker heeft — u hebt niet de stuurprogramma's voor de dv5000 draadloze adapter geïnstalleerd. Download het stuurprogramma van de HP support website via de link in de sectie "Bronnen".
  • De instructies in dit artikel bevatten specifieke stappen voor Windows XP, dat is het standaard werkende systeem opgenomen met het tuinhuis dv5000. Als u een andere versie van Windows op uw computer hebt geïnstalleerd, opent u een dialoogvenster "Run" door te drukken op het Windows-logo en "R" toetsen op hetzelfde moment. Typ 'devmgmt.msc' zonder aanhalingstekens te gebruiken in het vak en druk op "Enter" om te openen de Device Manager. De overige stappen zijn hetzelfde als beschreven in dit artikel.