Het inschakelen van de Bluetooth in Dell Latitude D610

Het inschakelen van de Bluetooth in Dell Latitude D610


De Dell Latitude D610 is een slank, gemakkelijk-aan-dragen laptop met een scala aan functies gericht op de moderne zakelijke professional op zoek naar een mobiele oplossing. In de standaard configuratie is de Latitude D610 uitgerust met een 1.86 GHz Pentium M-processor, 512 MB DDR2 SDRAM-geheugen, een CD-RW/DVD-ROM-station, Wi-Fi mogelijkheden, 40 GB van harde aandrijvingsruimte en een 14-inch XGA TFT beeldscherm. Uw laptop de vermogens te verbeteren door deze om te communiceren met Bluetooth-apparaten te schakelen.

Instructies

1

Open de laptop en zet hem aan. Inloggen op Windows.

2

Bevestigen dat u de nieuwste Bluetooth-stuurprogramma's voor de D610 door een installateur downloaden vanaf de website van Dell. Voer het installatieprogramma en volg de instructies op het scherm.

3

De toetsen Fn en op F2 om de Bluetooth-connectiviteit. Zoek de array van groene lichten in de buurt van het display. Bevestigen dat Bluetooth-connectiviteit is ingeschakeld door te controleren om te zien als het licht naast het Bluetooth-pictogram wordt aangestoken.

4

Selecteer het Configuratiescherm vanuit het menu Start. Open de Bluetooth apparaten van het Configuratiescherm.

5

Klik op de "Opties" tab. activeren de optie "Turn ontdekking op." Bluetooth-connectiviteit is nu ingeschakeld voor uw Latitude D610.

Tips & waarschuwingen

  • Toetreden tot een personal area network via Bluetooth, open het onderdeel Netwerkverbindingen Configuratiescherm en dubbelklik op het pictogram Bluetooth-netwerkverbinding. Dit geeft een lijst van inrichtingen; Selecteer een apparaat en klik op "Connect". Een TCP/IP verbinding zal nu worden geopend tussen het apparaat en uw computer.
  • Verbinding maken met een Bluetooth-printer, open het Configuratiescherm Printers en faxapparaten. Klik op "Een Printer toevoegen" en selecteer de optie "Een Bluetooth-printer." Uw computer zal een lijst met Bluetooth-printers weergeven in de omgeving; Selecteer de gewenste printer.
  • Verbinding maken met een Bluetooth-modem, open de telefoon en modemopties in het Configuratiescherm. Klik in het tabblad Modems op "Toevoegen". Klik op het Bluetooth-apparaat dat u wilt gebruiken als een modem.
  • Wanneer u verbinding maakt met een Bluetooth-printer, moet u de bijbehorende stuurprogramma's zijn ge├»nstalleerd voordat u zal kundig voor prent van het apparaat.
  • Niet alle Dell Latitude D610-laptops zijn uitgerust met Bluetooth-connectiviteit. Bevestigen dat een Bluetooth-adapter is ge├»nstalleerd door te controleren de informatie in de Bluetooth-apparaten van het Configuratiescherm.