Het inschakelen van Apple Bonjour

Bonjour is een soort configuratie netwerksoftware gemaakt door Apple, Inc. Hoewel de software wordt standaard geleverd met veel producten die afhankelijk zijn van de functionaliteit, zoals iTunes, kan de service soms worden uitgeschakeld door anti-virus programma's in een poging om uw computer tegen malware te beschermen. Wanneer dit gebeurt, verschijnt een foutbericht waarin staat "Bonjour Application Failed to Start." Dit betekent echter niet Bonjour permanent is verwijderd of uitgeschakeld. Apple Bonjour inschakelen via uw applet van de Windows diensten weer toegang te verschaffen tot gedeelde services op uw lokale computernetwerk.

Instructies

1

Klik op de "Start"-menu in de linker benedenhoek van uw computerscherm.

2

Type "MSCONFIG" in de zoek-opdrachtregel. Klik op "Doorgaan" wanneer u wordt gevraagd Windows machtigen om toegang tot deze applet.

3

Klik op het tabblad 'Services' in het bovenste menu deelvenster. Er verschijnt een lijst van alle de services die worden uitgevoerd op uw Windows-systeem.

4

Vink het vakje naast "Bonjour" de service inschakelen. Klik op "Apply" uw instellingen op te slaan, dan "OK" om het venster te sluiten. Uw Bonjour service is nu actief en essentiƫle taken uit zoals de iTunes-bibliotheek van nabijgelegen computers zoeken en een iPhone synchroniseren kunt uitvoeren.

Tips & waarschuwingen

  • Windows Services kan ook worden betreden via de Manager van de taak door op "CTRL + ALT + DEL." te drukken