Het inschakelen van ActiveX-besturingselementActiveX-besturingselementen kunnen Internet Explorer door programma's te werken en interactie met elkaar. Helaas, geen kwestie hoe voorzichtig je ook bent met uw surfen op het Internet, adware en spyware kunnen worden vermomd als ActiveX-besturingselementen. Als een veiligheidsvoorziening houden velen hun ActiveX-besturingselementen uitgeschakeld op hun computers. Wanneer deze functies zijn uitgeschakeld, telkens wanneer u naar een website die gebruikmaakt van een ActiveX-besturingselement dat u een beetje ontvangt "bleep" en een pop-up bar vertellend u dat het moet worden geïnstalleerd om effectief bekijken die website. Als u deze "bliepjes" vervelend, dat kunt u de instellingen van uw computer zodat het ActiveX-besturingselement op alle tijden.

Instructies

1

Open Internet Explorer.

2

In de bovenste balk, klikt op "Tools" en scroll naar beneden naar de bodem en klik op "Internetopties."

3

Met "Internetopties" geopend, klikt u op het tabblad "Beveiliging".

4Het inschakelen van ActiveX-besturingselement


Wanneer het tabblad "Beveiliging" opent, zal u worden gevraagd om een zone te selecteren. Klik op de wereldbol met het label "Internet" eronder.

5

Zodra de hele wereld wordt gemarkeerd, klikt u op 'Aangepast niveau'.

6

Een nieuwe "Security Settings" venster zal verschijnen. In dit venster, als het niet de eerste keuze, scroll naar beneden totdat u de optie ' ActiveX-besturingselementen en plug ins. "

7

Onder de "automatisch vragen bij het ActiveX-besturingselement," markeren "Enable".

8

Klik op "Apply" en vervolgens op "OK" om het ActiveX-besturingselement inschakelen.

Tips & waarschuwingen

  • Als u bezorgd over virussen en spyware worden gedownload via ActiveX bent, kunt u teruggaan de beveiligingsinstellingen in het menu Extra en uitschakelen van het ActiveX-besturingselement wanneer je maar wilt. U zal nog steeds zal kundig voor toepassing ActiveX maar individueel om de instellingen voor websites.
  • Om uw PC te beschermen tegen virussen en spyware, worden ervoor dat uw antivirusprogramma is bijgewerkt en actief.