Het indienen van mijn artikelen aan een Google-discussiegroep

Artikel marketing is een van de meest krachtige en effectieve methoden van marketing van uw bedrijf online. U kunt één artikel op grote schaal verspreid via het Internet en via e-zine, en kunt u gewoon de juiste markt voor uw bedrijf en haar producten en diensten richten.

Google groepen zijn een uitstekende communicatiemiddelen en Internet marketeers voorzien van grote hulpmiddelen voor distributie. Hier is hoe u de juiste verdeling afzetmogelijkheden voor uw artikelen in Google Discussiegroepen.

Instructies

Leg een artikel aan een Google-discussiegroep

1

Ga naar www.google.com.

2

Klik op "meer." Wanneer de popup doos verschijnt, schuif uw aanwijzer over aan "Groepen" en klik op. Ziet u een "Zoek groepen"-knop aan de bovenkant van het scherm, "Zoek voor een groep" knop in het midden van het scherm en een vorm van "Start een groep" bij de bodem verlaten van het scherm.

3

Als eerste maatregel in de vorm van "Zoek groepen", een zoekopdracht voor "artikel" en welk zoekwoord is belangrijk voor je. Bijvoorbeeld, moet "artikel widget" een lijst met alle groepen waarmee berichten van artikelen op widgets of die bevatten berichten met zowel van de woorden "artikel" en "widget" in hen opdagen.

4

U kunt uitvoeren als een ander trefwoord is "herdruk artikel." Zoeken naar "herdruk artikel" en uw specifieke trefwoord onderwerp. U kunt ook zoeken naar specifieke groepen. Sommige populaire Google Discussiegroepen waarmee schrijvers en marketeers artikelen te posten zijn herdruk artikelen voor e-zine en Websites, vrije-herdruk-artikelen en gratis-artikel-content.

5

Als u een specifieke groep die artikel inzendingen accepteert weet, ga je gang en een zoekopdracht voor die groep. Ga terug naar de Google-Discussiegroepen search pagina en, in de vorm van "Zoeken naar een groep", typ de naam van de groep die u wilt zoeken. Bijvoorbeeld, als ik wil zoeken naar vrije-herdruk-artikelen, klik ik die naam in het zoekvak typt en scroll naar beneden totdat ik de Fractie die ik ben op zoek naar.

6

U zal waarschijnlijk niet kunnen distribueren van artikelen via een Google-discussiegroep voordat u Word lid van die groep. Klik op de titel van de groep die u wilt koppelen.

7

Klik op "Deelnemen aan deze groep." U krijgt een scherm met een teken in vorm aan de ene kant en een "nieuwe naar Google-discussiegroep?" prompt aan de andere. Als u niet een lid van Discussiegroepen bent, hebt u aan Google Discussiegroepen voordat u kunt deelnemen aan een specifieke groep.

8

Word lid van Google Discussiegroepen en volg de aanwijzingen. Doe dan mee met de specifieke groep die u wilt koppelen. Zorg ervoor dat het lezen van de veelgestelde vragen en de regels van de groep vóór het indienen van artikelen. Als u klaar bent, plaatst een bericht.

9

Één meer manier die je kunt vinden een groep waar je kunt plaatsen uw artikelen wil bladeren van de categorieën van Google Discussiegroepen. Om dit te doen, ga terug naar de hoofdpagina van Google Discussiegroepen zoeken.

10

Klik op de link "Bladeren groep categorieën".

11

U kunt zoeken op onderwerp, regio, taal, activiteitenniveau en aantal leden. Klik op een link en houd uw focus verkleinen totdat u hebt gevonden een groep die geschikt is voor uw belangen.

Maken van een Google-discussiegroep

12

Een andere manier kunt u het distribueren van uw artikelen in Google Discussiegroepen is een groep maken. Hierdoor kunt u tot matig van een groep en om in te stellen van de regels en richtlijnen voor het posten aan uw groep. U kunt toestaan dat anderen met dezelfde interesses te plaatsen hun artikelen aan uw groep of sluiten zodat mensen kunnen toetreden en lezen maar niet boeken tenzij de juiste privileges gegeven.

13

Terug op de belangrijkste pagina van Google Discussiegroepen zoeken, ga naar het formulier "Start een groep" en vul het.

14

Geef uw groep een naam die zal nauwkeurig het afbeelden van de aard van uw groep en het publiek die u zoekt.

15

Voeg een e-mailadres zodat kunt u het ontvangen van berichten via de groep.

16

Als u al een adressenlijst die u wilt toevoegen, typt u in de e-mailadressen van de leden van uw lijst.

17

Voltooi het proces door te klikken op 'Maken' en volg de aanwijzingen.

18

U kunt beginnen uw artikelen posten nadat u hebt ingesteld uw voorkeuren zijn moderator, waarmee ofwel anderen om te posten aan uw groep of gewoon lezen en genieten.

Tips & waarschuwingen

  • Bij het zoeken naar een geschikte groep voor het posten van uw artikelen, moet u zoeken naar groepen die zijn algemeen artikel indiening groepen en eng zijn gericht op het specifieke onderwerp dat je hoopt te pakken door middel van uw artikelen.
  • Wees ervan bewust dat veel van deze groepen slechts een beperkt aantal mensen, in tegenstelling tot artikelfolders, die meer verkeer wellicht bereikt.