Het importeren van vakantie in een Outlook 2007 kalenderMicrosoft Outlook-agenda kunnen u naar het huis van al uw vergaderingen, evenementen en vakanties op hetzelfde platform als uw e-mailadres. Hoewel de agenda in Outlook 2007 niet voorgeladen met feestdagen komt, kan vakantie importeren worden voltooid bij de klik van een muis in het menu Agenda-opties.

Instructies

1

Microsoft Outlook start, klikt u op het menu "Extra" op de menubalk en selecteer vervolgens 'Opties'.

2

Klik op de knop "Agenda-opties" in het venster Opties.

3

Klik op de "Feestdagen toevoegen" knop onder de sectie opties voor kalender, gelegen in het midden van het venster.

4

Schakel het selectievakje naast uw locatie, met inbegrip van elke andere locatie u misschien wel interesse in, en klik vervolgens op 'OK'.

5

Wachten voor alle de feestdagen aan uw agenda moet worden toegevoegd. De "Import - Holidays" venster zal knal opwaarts en weergeven van het proces. Klik op "OK" wanneer het proces voltooid is.

6

Controleer uw agenda om ervoor te zorgen dat de vakantie werden geïmporteerd. Blader door elke maand om te controleren of alles wat de grote vakantie zijn toegevoegd. U kunt alle feestdagen handmatig die niet worden vermeld door Microsoft door het creëren van een nieuwe gebeurtenis invoegen.

Tips & waarschuwingen

  • Wees voorzichtig niet om feestdagen meerdere malen importeert. Als u al feestdagen aan uw agenda hebt toegevoegd en u de optie opnieuw selecteert, Outlook voegt twee hele dag gebeurtenissen voor elke vakantie.