Het importeren van papieren met Mendeley

Het importeren van papieren met Mendeley


Schrijven van research papers is een integraal taak in het wetenschappelijk beroep. Met de beschikbaarheid van vele werkstukken elektronisch tegenwoordig, kan een wetenschapper profiteren van een softwaresysteem dat hem helpen kan bij het beheren en ordenen van zijn lezingen. Mendeley is een document managementsoftware die deze taak kunt uitvoeren. Het draait op de meeste belangrijke werkende systemen, zoals Windows, Mac en Linux. Met behulp van Mendeley, kunnen onderzoekers gemakkelijk onderhouden van een goed beheerde enorme bibliotheek van elektronische documenten. Er zijn veel verschillende manieren om een document om in deze Mendeley-bibliotheek worden toegevoegd.

Instructies

1

Start uw webbrowser en ga naar de catalogus van Mendeley onderzoek. Enkele zoektermen te gebruiken bij het vinden van het papier dat u wilt en druk op de "Enter" toets te typen. Klik op een item dat is geschikt vanaf het zoekresultaat. Op de volgende pagina, klik op de knop "Opslaan verwijzing naar bibliotheek" toe te voegen dit document in de bibliotheek van uw Mendeley.

2

Start uw webbrowser en ga naar de webpagina van de importeur. Sleep de "Import naar Mendeley"-knop op uw bladwijzer werkbalk. U kunt nu de Mendeley Web importeur rechtstreeks vanuit uw webbrowser voorpapieren die beschikbaar van andere online bronnen zijn. Zoekt u een onderzoeksartikel uit andere databases die worden ondersteund door de importeur van het Web. Nadat u het document hebt gevonden, klik op de knop "Importeren om te Mendeley" van uw bladwijzer werkbalk dit papier in de Mendeley-bibliotheek importeren.

3

Selecteer een PDF-bestand van het Windows-bureaublad of een map in Windows Verkenner met de muis. Dalen dit bestand rechtstreeks in een open venster van de Mendeley wanneer de toepassing wordt uitgevoerd. Dit zal het document rechtstreeks in de Mendeley-bibliotheek importeren.

Tips & waarschuwingen

  • Instellen van een horloge map van de toepassing van de Mendeley naar het nieuwe documenten in die map automatisch importeren in de bibliotheek Mendeley.