Het importeren van Outlook-instellingen

Het importeren van Outlook-instellingen


Outlook is een clienttoepassing van de e-mail geleverd door Microsoft als onderdeel van de Office-suite. Het is een van de meest populaire e-mailclients, vooral in de zakelijke wereld dankzij de integratie met de Microsoft Exchange-e-mailserver. Als je merkt dat je verhuizen naar een nieuwe computer, Outlook een back-up van uw bestanden en instellingen naar een PST-bestand. Dit PST-bestand naar de nieuwe computer overzetten via disc of USB-flashstation en u kunt gemakkelijk uw instellingen en bestanden importeren in het nieuwe exemplaar van Outlook.

Instructies

1

Open het Configuratiescherm van Windows, via het menu Start. Selecteer 'Mail' en klik op "Toon profielen." Controleer of dat Outlook niet actief is. Selecteer het profiel dat u wilt back-up maken en verplaatsen; Selecteer 'Eigenschappen'. Selecteer "Data Files". Selecteer 'Persoonlijke mappen-Service'. Klik op "Instellingen" om het pad naar het PST-bestand weer te geven.

2

Het bestandspad van dit te openen in Windows Verkenner en kopieert u het PST-bestand naar een USB-flashstation overbrengen naar de nieuwe Outlook-installatie.

3

Sluit het USB-flashstation met de back-up PST-bestand. Sleep de PST-bestand vanaf de USB flash drive naar het bureaublad, waardoor de nodige tijd om het bestand te kopiƫren.

4

Open Microsoft Outlook op de nieuwe computer. Selecteer 'Bestand' > 'importeren en exporteren. Selecteer 'importeren vanuit een ander programma,"Klik op"Next"en selecteer"Bestand met persoonlijke mappen."

5

Navigeer naar het PST-bestand op uw bureaublad. Klik op "Next." Selecteer de hoogste optie voor importeren alles deel uitmaakt van het PST-bestand importeren. Klik op "Finish" om te beginnen met het importeren van alle gegevens, bestanden en instellingen. Het duurt een paar minuten volledig verwerken en importeren van alles.