Het importeren van gegevens uit een PDF-bestand

PDF-bestanden kunnen worden gebruikt voor het verzamelen van gegevens via een website of een digitaal systeem. Zodra gegevens is verzameld, kan het worden opgeslagen in een werkblad, waar het kan worden gesorteerd en vergeleken. Spreadsheetprogramma's bieden een methode om gegevens te importeren vanuit een PDF-bestand niet in het algemeen, maar het is mogelijk om de PDF te converteren naar een passend gegevenstype bestand en vervolgens het gegevensbestand te importeren in de spreadsheet-programma.

Instructies

Het PDF-bestand converteren naar CSV

1

Een PDF converter die PDF-formulieren kunt opslaan als CSV-bestand downloaden. Programma's met deze mogelijkheid omvatten TotalPDFConverter, A-PDF naar Excel en PDF-Document converteren naar CSV (zie bronnen). Installeer de PDF converteren naar uw computer.

2

Start de PDF converter die u hebt geïnstalleerd. Navigeer naar de map waarin het PDF-bestand waaruit u wilt importeren van de gegevens in de ruit van de navigatie van de PDF-omzetter en klik op de map. De bestanden in de map worden weergegeven in het deelvenster van de conversie.

3

Klik in het vak door elk van de PDF-bestanden die u wilt converteren naar CSV, of klik op de "Check All" optie alle PDF-bestanden tegelijk selecteren. Kies "CSV" als het converteren naar optie.

4

Selecteer een doelmap waar u het bestand wilt opslaan op de harde schijf door te klikken op het mappictogram door "Map" of "Output." Klik vervolgens op de "Start" of "Convert" knop om het PDF-bestand converteren naar CSV.

Importeren in Excel

5

Start Excel op uw computer. Een nieuwe werkmap automatisch geopend in het Microsoft Excel-venster.

6

Klik op de "Open" map op de werkbalk boven aan het Excel-venster. Navigeer naar de map waar u het CSV-bestand in het venster dat opgeslagen omhoog komt.

7

Dubbelklik op het CSV-bestand dat u hebt gemaakt in het conversieprogramma. Excel automatisch opgemaakt de CSV in kolommen in de Excel-werkmap.

Invoer in QuickBooks

8

De QuickBooks importeren Excel en CSV-Toolkit downloaden vanaf de QuickBooks-website (zie bronnen). Sla het bestand naar de map waar u het zou willen de toolkit opslaan op de vaste schijf van de computer.

9

Ga naar de map waar u de QuickBooks importeren Excel en CSV-Toolkit hebt opgeslagen. Dubbelklik op het bestand en klik op de "Unzip" knop die verschijnt om de bestanden voor de toolkit op uw computer.

10

Start QuickBooks op uw computer. Ga naar het menu "Bestand" en selecteer "Openen" om te openen het CSV-bestand dat u hebt gemaakt in het conversieprogramma. QuickBooks importeert de gegevens uit het bestand en slaat het op in kolommen.

Importeren in Lotus

11

Download het hulpprogramma voor importeren voor Lotus Notes (zie bronnen). Net als de QuickBooks importeren Excel en CSV-Toolkit kunt de Lotus Notes importeren Utility u rechtstreeks importeren CSV-bestanden.

12

Open de map waar de Import Utility for Lotus Notes gedownload. Dubbelklik op het pictogram voor het hulpprogramma en volg de instructies om de invoernut installeert op uw computer.

13

Start Lotus Notes op de computer. Ga naar "File > Open," Ga naar de map op de harde schijf die het CSV bevat-bestand en dubbelklik op de CSV om de gegevens te importeren.