Het importeren van gegevens in een Microsoft Works Spreadsheet

Microsoft Works is een verkleinde suite met productiviteitsprogramma's met zeer gelijkaardig aan, nog minder duur dan, Microsoft Office-toepassingen. Werken is zeer compatibel met Office ook, waardoor het een haalbare optie voor velen huis en zakelijke functies. Hebt u gegevens in een Excel-werkblad dat u wilt gebruiken in een Works spreadsheet, kunt u het importeren. Werken is enigszins beperkt, echter in dat u alleen gegevens uit een enkel werkblad een Works spreadsheet-bestand importeren kunt.

Instructies

1

Klik op de "Start" knop en selecteer "Programma's" of "Alle programma's." Open de map "Microsoft Works" en selecteer "Microsoft Works taak starten." Het hoofdvenster van Microsoft Works wordt geopend.

2

Ga naar de "Programma's" tab. Klik "Works Spreadsheet" in het taakvenster "Programma kiezen". Klik op "Lege werkblad." Een nieuwe Works spreadsheet wordt geopend.

3

Ga naar het menu "Bestand" en klik op "Open" of klik op de "Open" knop op de taakbalk om het dialoogvenster 'Openen'. Wijzigen van de optie "Bestanden van het Type" naar "Excel." (De formulering van de "Excel" optie zal variƫren afhankelijk van de versie van Works u gebruikt.)

4

Zoek het Excel-werkblad waaruit u gegevens wilt importeren. Klik op het bestand om het te selecteren en klik vervolgens op de knop "Openen". Het dialoogvenster 'Import Excel Spreadsheet' wordt geopend.

5

Selecteer het blad van het Excel-werkmap met de gegevens die u wilt importeren en klik op 'OK'. Werken zal de gegevens uit dat werkblad importeren in uw huidige werkblad.