Het importeren van gebeurtenissen met Outlook 2007

Als u een kalender van evenementen naar Outlook 2007 overbrengt, kunt u het bestand met de kalender van de evenementen rechtstreeks in het programma importeren. U kunt de gebeurtenissen opnemen in een agenda in Outlook die al bestaat, eliminerend de behoefte handmatig opnieuw invoeren van de gebeurtenissen in genoemde kalender. Eenmaal hebt geïmporteerd, kunt u de gebeurtenissen ook bewerken alsof u ze hebt toegevoegd rechtstreeks in Outlook zelf.

Instructies

1

Klik op het pictogram van de 'File' in Microsoft Outlook.

2

Klik op 'Importeren en exporteren' in het menu dat verschijnt.

3

Selecteer "Een iCalender- of vCalendar-bestand importeren" bij de opdrachtprompt.

4

Klik op het bestandstype die relevant zijn voor uw kalenderbestand (dat wil zeggen, als u vanuit Outlook Express importeert, klikt u op de optie 'Outlook Express'.) Als uw programma niet wordt weergegeven, klikt u op 'Door lijstscheidingstekens gescheiden waarden (Windows)'.

5

Klik op "Bladeren" en gebruik de file browser die verschijnt om de agendabestand te zoeken.

6

Klik op de kalender op die u wilt importeren van de gebeurtenissen, klik op "Volgende" door de resterende prompts voor het importeren van de gebeurtenissen.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg om de gebeurtenissen die u hebt ge├»mporteerd in het geval dat alle informatie zoals datums of tijden zijn misstated tijdens het importeren.