Het importeren van een Site van Yahoo Hosting in Yahoo Site Builder

In het verleden werkte gebruiksvriendelijke website builder programma's alleen zo goed. Maar als de tijd is verstreken en de bedrijven die dergelijke programma's maken vorderingen gemaakt in hun technologieën, de nieuwere versies van deze website builder programma's zijn gevuld met allerlei toeters en bellen. Website builder programma's opgeven dat gebruikers voor het uitvoeren van allerlei ingewikkelde functies, waardoor ze om te bouwen van professioneel uitziende sites met geen enkele kennis van HTML.

Instructies

Het importeren van een Site van Yahoo Hosting in Yahoo Site Builder

1

Zorg ervoor dat u met het internet verbonden bent. U zal moeten worden verbonden met het internet via een snelle internet-verbinding om het importeren van een website.

2

Open de toepassing Sitebuilder. Om de toepassing opent zal u wilt klik met de linkermuisknop op het pictogram van de Yahoo Sitebuilder.

3

Klik op het tabblad bestand om te importeren van een website. Zodra de toepassing is geopend, ga naar het tabblad 'Bestand' op de opdrachtbalk bevindt; een vervolgmenu wordt geopend. Ga naar de "Import Yahoo Site" of klik met de linkermuisknop. Een bevestigingsvenster vereisen dat u uw Yahoo Web Hosting gebruikersnaam en wachtwoord opgeven. Voer de gegevens in en klik op "Oke".

4

Log in op uw Yahoo Web Hosting account importeren. Eens u bent ingelogd in een bestand importeren bevestigingsvenster. Het zal drie selecties hebben, de keuze van de "Maak een nieuwe sitemap" en klik vervolgens op "Oke".

5

Selecteer de naam en plek van de geïmporteerde website opslaan. Een nieuwe doos wordt geopend waarin u de naam opgeven en blader naar de locatie die u wenst de geïmporteerde website worden opgeslagen. Uw gewenste selecties maken en klik vervolgens op ' OK '.

6

Selecteer de website die u wilt importeren. Een vak van Yahoo Web Hosting wordt geopend, zodat u kunt bladeren door alle domeinen hebt u een web hosting account voor. Selecteer het gewenste domein dat u wilt importeren van de website bestanden uit en klik op "Oke".

Tips & waarschuwingen

  • Alleen importeren een website hebt u een snelle internetverbinding.
  • U moet een website die al gepubliceerd via Yahoo Sitebuilder, om een aan de Sitebuilder toepassing hebt geïmporteerd.