Het importeren van een CSV in Outlook 2007

Het importeren van een CSV in Outlook 2007


Een veel voorkomend gebruik van een door komma's gescheiden waarden bestand is importeren en exporteren van lijsten met contactpersonen van de e-mailproviders. De CSV-bestanden nemen de contactgegevens uit uw adresboek en bewaar het in een tekstbestand waarin een komma elk stukje persoonlijke informatie uit de volgende scheidt. Microsoft Outlook kan importeren van een CSV-bestand en vullen haar lijst met contactpersonen automatisch opslaan van de gebruiker van het hebben van zijn contacten handmatig invoeren.

Instructies

1

Open Microsoft Outlook 2007. Selecteer 'File' in de bovenste menubalk of gebruik de sneltoets "Alt" en "F" naar het menu uitvouwen. Klik op "Import & Export" uit het menu "Bestand". De sneltoets is "Alt" en "T."

2

Markeer de optie "Importeren vanuit een ander programma of bestand" en selecteer "Next."

3

Selecteer 'Door lijstscheidingstekens gescheiden waarden (Windows)' en klik op "Next."

4

Klik op de "Browse..." knop om het CSV-bestand te zoeken. Selecteer het keuzerondje voor uw dubbel-opties. De opties omvatten Duplicaten vervangen door, duplicaten zijn toegestaan of niet dubbele contactpersonen importeren. Klik op "Next."

5

Klik op de "Aangepaste velden toewijzen" om match up categorienamen in het CSV-bestand, die misschien niet overeenkomen met Outlook de namen precies, met de juiste velden in de Outlook-lijst met contactpersonen. Bijvoorbeeld, wellicht u kaart "E-mail adres" naar "E-mail."

6

Selecteer uw doelmap. Dit is de map waar de lijst met contactpersonen is opgeslagen. Klik op "Volgende" en "Finish".