Het importeren van de Outlook-agenda met behulp van ThunderbirdOverschakelen van e-mail en productiviteit clients zoals Outlook naar Thunderbird kan een ontmoedigende en langdurige taak lijken, met name bij het configureren van de extra's zoals het calendaring van functionaliteit, maar het proces is veel eenvoudiger dan u denkt. Wilt u een Outlook-agenda importeren met Thunderbird, dan je de Lightning-extensie voor Thunderbird moet. Thunderbird, zoals Mozilla's Firefox, is gebaseerd op extra plugins en extra's, zodat de oorspronkelijke aanvraag zo uitgeklede mogelijk is. Bliksem is vereist voor het toevoegen van functionaliteit van de kalender aan Thunderbird.

Instructies

1

Ga naar de website van het project van de bliksem. Download Lightning en dubbelklik op de download om te beginnen met setup. Volg de instructies op het scherm volledig installeren van de add-on.

2

Open Microsoft Outlook en klik op "Kalender".

3

Klik op 'Bestand', vervolgens 'importeren en exporteren. Klik achtereenvolgens op "Exporteren naar een bestand," dan "Door lijstscheidingstekens gescheiden waarden (Windows)", en "Next." Klik op "Kalender" en vervolgens "Volgende".

4

Aanwijzen van een veilige locatie voor het CSV-bestand en klik op "Opslaan".

5

Open van Mozilla Thunderbird nu dat Lightning is geïnstalleerd en klik op "Kalender" in de linker onderhoek van het programma. Klik op 'Bestand' dan 'Import Calendar. Navigeer naar het CSV-bestand en dubbelklik erop. Thunderbird zal nu het importeren van de Outlook-agenda.