Het importeren van categorieën in Outlook 2007

Categorieën kunnen gebruikers organiseren van informatie die is opgeslagen in een Outlook 2007-account. Gebruikers kunnen het gebruiken van categorieën om te sorteren, filteren en opzoeken van gegevens dat is opgeslagen in verschillende mappen. Microsoft Outlook 2007 wordt geleverd met een standaardset van categorieën, maar gebruikers kunnen hun eigen maken. Outlook 2007 komt niet met een ingebouwde wizard exporteren of importeren van categorieën, maar gebruikers kunnen de gegevens extraheren uit het Windows-register--een hiërarchische database waarin informatie over het programma opgeslagen-- en vervolgens de gegevens te uploaden naar een andere computer.

Instructies

1

Klik op "Start". Typ "regedit.exe" in het zoekvak en druk op "Enter" om te starten van Windows de Register-Editor.

2

Navigeer door "HKEY_CURRENT_USER," "Software", "Microsoft", "Office," "12.0" en "Outlook." Klik op "Categorieën."

3

Klik op "Bestand" en klik vervolgens op 'Exporteren...' Typ een naam voor het bestand in het veld "Bestandsnaam" en klik op "Opslaan". Sluit de Windows register-Editor af.

4

Branden van het REG-bestand op schijf, delen van het bestand via het netwerk, of slepen en neerzetten het bestand op een verwisselbaar station.

5

Kopieer het REG-bestand naar de andere computer. Open Register-Editor, klik op "Bestand" en klik op 'Import...' Ga naar de map of het station met het REG-bestand.

6

Klik op het bestand en klik op "Openen" om te importeren van de categorieën van Outlook 2007. Outlook 2007 opnieuw start.