Het implementeren van McAfee Antivirus van een EPO

Het implementeren van McAfee Antivirus van een EPO


De antivirus vennootschap McAfee gemaakt een stukje software genaamd een EPO, of ePolicy Orchestrator, die gebruikers toestaat om veel computers aan elkaar koppelen en extern starten antivirus en beveiligingsprogramma's om elkaar gelijktijdig. Dit is handig voor netwerkbeheerders die moeten houden meerdere systemen virus-vrij en up to date. Om de installatie van McAfee antivirus software op een andere computer implementeren, moeten gebruikers navigeren door een paar menu's van het EOB-programma en de implementatie ingesteld als een taak systeem.

Instructies

Antivirus pakket maken

1

Klik op Software in het EOB in de menu. Selecteer vervolgens de Master Archief, klik op acties en vervolgens controleren In pakketten.

2

De McAfee Antivirus pakketbestand selecteren in de lijst die verschijnt.

3

Klik de "Next" knop aan de onderkant van het venster en druk op "Opslaan".

Het Antivirus pakket implementeren

4

Selecteer systemen in het EOB in de menu. Selecteer systeem boom, waarna systemen. Klik op het selectievakje naast de naam van de computer waarnaar u wilt verzenden van de Antivirus software.

5

Acties selecteren in het menu, klik dan op de Agent, en taken wijzigen op één systeem. Klik vervolgens op de knop "Nieuwe taak".

6

Zoek het Type drop-down menu en selecteer het Antivirus pakket.

7

Druk op de knop "Volgende" totdat u het venster producten en onderdelen. Stel de actie te installeren, en selecteer de taal waarin u het programma wilt moet worden geïnstalleerd.

8

Druk op de knop "Volgende" totdat het schema venster verschijnt. Stel de datum en de tijd die u wilt het Antivirus pakket worden ingezet naar de computer die u hebt geselecteerd. Klik vervolgens op "Next", en "Save" om het proces te voltooien.