Het herstellen van Exchange-postvakken met Backup Exec 12,5

Backup Exec 12,5 is back-upsoftware voor grote netwerken. Backup Exec kunt u postvakken van de netwerkgebruikers van uw herstellen. Backup Exec draait op het netwerk en automatisch back-up bestanden, zodat beheerders back-uptaken instellen kunnen zonder handmatig back-ups van postvakken elke dag. U terugzetten een Exchange-postbus door het creƫren van een baan die een postbus van een gebruiker terug naar de Exchange-server herstelt.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop op uw server Backup Exec. Klik op "Alle programma's" en "Symantec". Klik op "Backup Exec Console" om te openen de hoofdconsole van de back-up.

2

Met de rechtermuisknop op de Exchange-server in de lijst met back-up servers. Selecteer "Nieuwe" dan "Herstel baan." Er wordt een nieuw venster geopend met diverse configuratieopties.

3

Klik op de "View door Resource" tab. Klik op een datum om een lijst met postvakken weer te geven. Controleer de brievenbus die u wilt terugzetten in de lijst.

4

Klik op de "Microsoft Exchange omleiding" op het linker paneel. In het middenvenster detail, Vink de optie label "Redirect Exchange Sets." Typ de naam van uw Exchange-server waar u wilt terugzetten de bestanden in het tekstvak "Weer".

5

Klik op "Restore" om het proces te starten. Dit kan enkele minuten duren, afhankelijk van de grootte van het postvak dat restauratie moet.