Het handmatig installeren van XP-Updates

Het besturingssysteem Microsoft Windows XP maakt gebruik van de functie Windows Update en kan de gebruiker "Automatische updates" configureren voor de computer. Echter, af en toe de gebruiker kan verkiezen om handmatig te installeren XP updates, bijvoorbeeld als de gebruiker weet dat een update is mislukt in het verleden, of als een update introduceert software die in conflict is met de huidige configuratie van de computer. De eenvoudigste manier om het uitvoeren van handmatige XP-updates is de functie "Automatische updates" gebruiken, maar het hulpprogramma om te downloaden, maar de updates niet te installeren configureren. Deze vertragingstijd toestaat de gebruiker om te selecteren welke updates te installeren en die te omzeilen.

Instructies

Automatische updates voor handmatige installatie configureren

1

Klik op de Windows "Start" knop en klik vervolgens op de koppeling "Control Panel".

2

Klik op het pictogram "Systeem" en klik vervolgens op het tabblad 'Automatische Updates'.

3

Kiezen tussen de "Download Updates voor mij, maar ik bepaal wanneer ze moet installeren" optie of de optie "Stuur Me een bericht maar niet automatisch downloaden of installeren". Beide opties kunt u selecteren welke updates te installeren en deze handmatig te installeren.

4

Klik op de knop "OK".

Handmatig selecteren en installeren van Updates

5

Klik op de Windows "Start" knop en klik vervolgens op de link 'Windows Update'. De Windows Update-interface lanceert.

6

Klik op het aantal updates te installeren (of het downloaden en installeren). Het aantal updates wordt een hyperlink. Wanneer geklikt, bloot de hyperlink een lijst van updates kunnen worden geïnstalleerd.

7

Controleren of schakel elke update. Controleren van de update zal de update installeren. De update uitschakelt, zal de installatie van de update omzeilen.

8

Klik op de knop "Install". Geselecteerde updates worden handmatig geïnstalleerd.