Het gebruik van Wacom Graphire4 Stylus Pen voor mijn Tablet PC

Het gebruik van Wacom Graphire4 Stylus Pen voor mijn Tablet PC


Tablet-PC's een stylus pen of van de gebruiker vingertoppen gebruiken als een muis. Als een tablet PC is ontworpen voor gebruik met uw vingertoppen, zal het niet werken met een pen van Wacom Graphire 4. Echter, de meeste tablet-pc's zijn ontworpen voor gebruik met een stylus. Een tablet PC kan fungeren als een traditionele tablet wanneer gebruikt in combinatie met een pen van Wacom, die kan worden gebruikt als een muis of tekening apparaat.

Instructies

1

Open browser van uw computer. Ga naar de website van Wacom en de verbeterde grafische Driver downloaden (zie "Resource"). Dubbelklik op het gedownloade bestand om te openen de prompt van de installatie. Volg de instructies van de prompt om het programma te installeren.

2

Pak de Wacom Graphire 4 stylus pen. Houd de punt van de pen op het scherm van uw PC.

3

Beweeg de naald met uw hand. Gebruik de stylus als een muis. Klik op "Start" om een menu te openen. Dubbeltik op het pictogram van een programma om een programma te starten. Druk op de knop van de pen om met de rechtermuisknop op.

4

Tekenen met de pen. Open een grafisch programma zoals Paintshop Pro, Adobe Photoshop of MS Paint. Druk op het puntje van de pen op het scherm. Verplaats uw pols en hand om vormen te maken. Klik op "Toolbar" overschakelen van penmodus om te schilderen modus. Klik op het kleurenwiel om kleuren te veranderen.