Het gebruik van voetnoten in Word 2007

Het gebruik van voetnoten in Word 2007


Word 2007 kunnen gebruikers doen dingen zoals typen van documenten, tabellen maken en word kunst maken. Word 2007 laat ook mensen gebruik van voetnoten en eindnoten in hun documenten. Deze soorten notities helpen bij het stroomlijnen van het document door het groeperen van verwijzingen zonder onderbreking van de stroom van de pagina. Ze zijn vrij makkelijk te gebruiken en pas een paar bewegingen van de muis.

Instructies

Basic

1

Typ wat u wilt totdat u wilt een voetnoot in de tekst invoegen.

2

Klik op het tabblad 'Verwijzingen' aan de bovenkant van het scherm.

3

Ga naar de tweede set items hierboven waar het zegt "Voetnoten" en klik op "Insert voetnoot." Word zal leiden u naar de onderkant van de pagina, waar u de nodige informatie voor uw document kunt invoegen.

4

Klik op terug op de plaats waar u tekst wilt typen en blijven schrijven.

5

Herhaal dit proces zonodig.

Secties wijzigen

6

Beweeg uw muis over de "Voetnoten" sectie. Dit is onder waar u hebt geklikt om de voetnoot invoegen. Aan de rechterkant van het woord "Voetnoten" is er een kleine pijl naar de bodem juiste hoek van het document.

7

Klik op het pijltje. Een venster zal verschijnen met de keuzes die je voor uw voetnoten maken kunt, met inbegrip van overschakelen van cijfers naar Romeinse cijfers en waar u wilt uw voetnoten worden geplaatst.

8

De noodzakelijke wijzigingen aanbrengen in de voetnoten.