Het gebruik van Visual Basic Deployment Wizard

De Deployment Wizard van Visual Basic kan worden gebruikt om snel te maken een pakket om de benodigde bestanden voor installatie op andere computers. De Deployment Wizard combineert de juiste afhankelijkheden, databases en andere bestanden die nodig zijn voor een juiste werking van een Visual Basic-programma. Het kan ook worden gebruikt voor de implementatie van een pakket op een internetserver of om te werken met verpakking scripts.

Instructies

1

Klik op Start in de linkerbenedenhoek van het bureaublad. Selecteer vervolgens alle programma's, Microsoft Visual Studio 6.0 en Microsoft Visual Studio 6.0 Tools.

2

Selecteer Wizard Package and Deployment. Klik op de knop Bladeren om te selecteren van het project dat moet worden gebruikt. Als dit de eerste keer met behulp van de wizard, zal het project vak leeg zijn. Nadat u het eerste project hebt gemaakt blijft dat projectnaam in het vak project als de standaardvermelding. Klik op de pijl-omlaag en selecteer de naam van een project in de lijst van projecten als er meer dan één projectnaam in de lijst.

3

Kies de knop verpakking, distribueren of Scripts beheren. Elk van de knoppen zal een ander type van project maken en een projecttype moet worden ingeschakeld om te blijven. Een help-knop aan de onderkant van de wizard geeft meer informatie over elk van de soorten projecten die de wizard zal maken. Volg de stappen in de wizard voor het pakket geselecteerd.

4

Druk op Voltooien om de wizard te sluiten en terug te keren naar Windows.