Het gebruik van uw Router als een netwerkkaart voor een draadloos netwerk

Het gebruik van uw Router als een netwerkkaart voor een draadloos netwerk


Draadloze netwerkhardware is bijna alomtegenwoordig in de hedendaagse hardware. Laptops, spelconsoles en mobiele telefoons zijn voorzien van hun eigen specifiek netwerk "kaarten" gebouwd in. Als u een oudere stuk van hardware of iets, dat niet een eigen draadloos netwerkapparaat hoeft, kunt u een compatibele router uitgevoerd in de "Bridge modus" verbinding maken met uw draadloze netwerk, net alsof uw hardware die ingebouwde functionaliteit hadden te emuleren een netwerkkaart voor een draadloos netwerk.

Instructies

1

Sluit de Ethernet-kabel van een beschikbare LAN-poort naar de netwerkkaart op uw PC.

2

Start uw webbrowser en typ adres van uw router setup pagina. Het adres van router naar router varieert, maar "192.168.1.1, 192.168.0.1 en 192.168.11.1" zijn alle gemeenschappelijke opties. Controleer uw router's gebruikershandleiding voor bijzonderheden.

3

Navigeer naar de pagina "Wireless-instellingen" en een "Wireless Bridge" optie te zoeken. "Wireless Bridge modus" inschakelen en klik op "Ok".

4

Uw draadloze netwerk gegevens invoeren in de daarvoor bestemde velden. Dubbel te controleren om te controleren of uw SSID, beveiligingsinstellingen en wachtwoord hebben allemaal gelijk. Klik op "Opslaan" of "Ok" en kan de router herstart zelf.

Tips & waarschuwingen

  • Als u de router als een draadloze brug uw Xbox 360 of soortgelijke spelcomputer aansluiten op het Internet gebruikt, sluit u een Ethernet-kabel vanaf de router naar de netwerkkaart op het apparaat.