Het gebruik van twee microfoons op één Computer

Terwijl met behulp van meerdere microfoons gebruikelijk in het geluid opnemen van de industrie is, met behulp van meer dan één microfoon op een computer is niet een standaard functie. Nochtans, kunnen er tijden wanneer u wilt dat het nut van twee microfoons. Bijvoorbeeld, kunt u schakelen tussen de microfoon van uw bureau en uw hoofdtelefoon met microfoon zonder het gedoe van de kabel aan de achterkant van uw computer los te koppelen. De oplossing is de aanschaf van een microfoon-splitter.

Instructies

1

Beslissen wat voor soort microfoon splitter die u nodig hebt. Bijvoorbeeld, moet u wellicht een verschillende splitter om te schakelen tussen twee mikes dan als je wilde gebruiken twee mikes op hetzelfde moment.

2

Koop een microfoon-splitter voor uw computer. Zorg ervoor dat u de aankoop van het juiste type van splitter voor uw behoeften.

3

Volg de instructies van de fabrikant voor het aansluiten en gebruiken van de splitter. Afhankelijk van het type van splitter, moet u wellicht het spiegelen van een schakelaar voor het gebruik van verschillende microfoons.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat u de aankoop van een microfoon splitter ontworpen voor een computer. Er zijn vele splitters op de markt, en de meeste zijn ontworpen voor professionele audio-apparatuur, geen computers.