Het gebruik van systeem IO poorten in SerialPort

Het gebruik van systeem IO poorten in SerialPort


Alle computersystemen hebben een soort van een In/Out poort. Hoewel nieuwere computers een USB hook-up optie gebruiken, oudere computers hebben de neiging te vertrouwen op seriële poorten. De seriële poorten brengen in en sturen gegevens met externe hardware, zoals scanners en printers. Ongeacht de apparatuur die u gebruikt, als seriële gebaseerd is, kunt u de seriële hardware met uw computersysteem IO poorten.

Instructies

1

De seriële hardware verbinden met een lokale stopcontact en schakel de apparatuur in.

2

De seriële kabel aansluit op de poort van de seriële verbinding op de computer. Draai de schroeven aan de kant van de kabel aan op de kabel aan op de computer te beveiligen.

3

Sluit het andere uiteinde van de verbindingskabel aan op de seriële poort op uw externe hardware. Zoals met het andere uiteinde van de kabel, zorg ervoor dat zijn de schroeven krap.

4

Plaats de meegeleverde driver installatie-CD in het schijfstation van de computer. Als de installatiewizard niet automatisch wordt geladen, dubbelklikt u op het CD-pictogram en kies vervolgens "Install" om te laden van de installatiewizard.

5

Volg de aanwijzingen om het stuurprogramma op de computer. Eenmaal voltooid, vermag de computer rechtstreeks communiceren met de seriële hardware.