Het gebruik van spraakherkenning in Word 2007

Het gebruik van spraakherkenning in Word 2007


Veel mensen die fysiek zijn uitgeschakeld in een of andere manier kiezen voor erkenning van de stem (ook bekend als spraakherkenning) zodat zij hun computers met gesproken commando's kunnen bedienen. Deze mogelijkheid wordt soms ook gebruikt door een volledig valide persoon die gebruik wenst te maken van een invoermethode dan het toetsenbord of de muis. De meeste moderne computers hebben uitstekende stemerkenning mogelijkheden en Microsoft Office (inclusief Word, Excel, PowerPoint en andere programma's), hebben deze optie beschikbaar is voor vele jaren. Beginnen met Office 2007, de software maakt gebruik van de opties van het voicemailformulier erkenning ingebouwd in Windows.

Instructies

De microfoon instellen

1

Sluit de microfoon aan uw computer. Als uw microfoon vereist dat u een softwarestuurprogramma te installeren, doen.

2

Open Spraakherkenning door te klikken op de knop Start, vervolgens "Control Panel", dan "Toegankelijkheidscentrum", dan "De computer zonder muis of toetsenbord gebruiken", dan "Gebruik Speech Recognition".

3

Klik op de "Microfoon instellen" en volg de instructies.

Nemen van de Tutorial en het trainen van uw Computer

4

Open Spraakherkenning, zoals hierboven beschreven.

5

Klik op "Take Speech Tutorial" en volg de instructies.

6

Tijdens de Tutorial leren uw computer uw stem en manier van spreken te herkennen. U kunt de juistheid ervan verbeteren door verdere opleiding het. Om dit te doen, open spraakherkenning klikt u op "Train uw computer om u beter te begrijpen" en volg de instructies.

Gebruiken met Microsoft Word

7

Met spraakherkenning actief woord "Open" om Microsoft Word te starten.

8

Gebruik de methoden hebt u geleerd tijdens de Tutorial te bedienen van Word.

9

Sla uw document en sluit Word.

Tips & waarschuwingen

  • Spraakherkenning kost tijd en praktijk te leren. Het proces zal worden langzaam en onhandig op het eerste, maar het wordt makkelijker als je meer ervaring opdoen.
  • Office 2007 en Word 2007 is afhankelijk van de mogelijkheden van spraakherkenning-componenten opgenomen in Windows Vista en Windows 7. Deze methode werkt niet in Windows XP. Als u Windows XP gebruikt en niet wilt bijwerken, moet u Office 2003 of Word 2003 gebruiken en configureren apart voor het gebruik van spraakherkenning. De verwijzing link hieronder 'Microsoft Support: hoe te installeren en configureren toespraak erkenning in Windows XP', wordt uitgelegd hoe om dit te doen.